Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Ønsker du å drive din egen kaffebar?

Publisert: 13. september 2021
Ønsker du å drive din egen kaffebar?

I Skullerud Park har du nå muligheten til å drive en nyoppusset kaffebar/café! Kaffebaren har det meste av utstyr på plass, og en fin beliggenhet i bygget.

Det må serveres forskjellig typer kaffe, lett mat/snacks som f.eks. bagetter, salat, toast, muffins, bakverk, vafler eller lignende. Det er en fordel om du har erfaring fra kaffebar/café, og at du er en engasjert og utadvendt person som tar initiativ til å gjøre kaffebesøket til en god opplevelse for kundene.

Du vil ha ansvaret for den daglige driften og ledelse av kaffebaren, samt stå for bestilling av varer, bemanning og være ansvarlig for renhold, drift og eventuelle serviceavtaler tilknyttet kaffebaren.

Åpningstidene blir vi enige om, men behovet er primært på dagtid alle hverdager. Det er mulighet for å jobbe deltid. Tilbudet vil primært være for leietakerne i bygget. Det er ca. 25 sitteplasser i cafeen, og ca. 100 m2 med utgang til felles terrasse på ca. 50 m2. Kaffebaren ligger åpent til i bygget, og har ikke avgrensede vegger/plass.

Vi tilbyr

Personlige egenskaper

Formelle krav

Planlagt oppstart er høsten/vinteren 2021.

Depositumet er på 20.000,- og månedsleien på 4.000,-

Det er mulighet for parkering på eiendommen, og kollektivtrafikken er i umiddelbar nærhet.

Dersom dette høres interessant ut, kan du sende søknad og CV på mail til hege@aoe.no

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.