Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

17 år i Skullerud Park

Publisert: 15. september 2021
17 år i Skullerud Park

Tura selger alt av småelektronikk, mobiltelefontilbehør, fototilbehør og lydtilbehør. De er en av en håndfull aktører i dette markedet som i hovedsak videreselger sine produkter til større kjeder som Power og Elkjøp. Daglig leder Jo Petter Kjeldset har vært i selskapet helt siden oppstart for 17 år siden. Han forteller om reisen de har hatt som selskap, og hvilke produktkategorier som har gitt gode resultater på bunnlinja.

-Våre mest populære produkter det siste året har vært i kategorien mobiltilbehør som deksler, PopSockets, ladere og ladekabler, etterfulgt av hodetelefoner og andre ting folk har behov for på hjemmekontoret forteller han.

I Skullerud Park er de 6 stykker på kontoret, de bor litt spredt i og rundt Oslo, men siden samtlige kjører bil passer det bra at de har mange parkeringsplasser tilgjengelig, samt elbillader utenfor kontoret.

-Vi har brukt trimrommet nede og vi har våre egne joggerunder i marka rett utenfor her.

 

«Beliggenheten her er helt super»

Jo Petter Kjeldset, Tura Scandinavia. 

 

Solid vekst

Bransjen rapporterer om en vekst på 11% hittil i år, men vi nærmer oss det dobbelte av det. Det er gøy! Vi syns det er kjempegøy å jobbe her og vi har videre vekstambisjoner for 2022, sier Kjeldset smilende.

Jo Petter Kjeldset

En av de mest populære produktene vi har solgt er disse klassiske høretelefonene fra Koss, forteller Kjeldset.

 

«Trivsel er drivstoffet til en organisasjon»

Jo Petter Kjeldset, Tura Scandinavia.

 

Showroom og kontorer

Tura Scandinavia har sittet i Skullerud Park siden 2004 og trives svært godt. Gjennom årene har bedriften utvidet litt etter litt og i takt med bedriftens vekst har lokalene blitt større. De nye lokalene deres rommer et stort Showroom som viser frem bredden i deres produktportefølje. Her er kjente merkenavn som Koss, Skullcandy, Jays, JVC og Sudio. De har også sitt eget populære varemerket Gear by Carl Douglas.

Jo Petter Kjeldset

Jo Petter Kjeldset har leid lokaler i Skullerud Park i 17 år.

God hjelp

-Vi setter pris på hjelpen vi får av Skullerud Park til flytting, oppussing og hvor fleksible de er når vi har flyttet oss over i større lokaler, vi har vært her i 17 år. Her får vi alltid god hjelp, legger Jo Petter til.

Du kan lese mer om Tura Scandinavia HER.

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.