Kontakt oss

Forside /

Fasiliteter

Vi tilbyr en mengde fasiliteter utenom det vanlige, for å gjøre hverdagen som leietaker så enkel og fleksibel som mulig. Her ser du alle fasilitetene vi tilbyr.

Resepsjon og servicemedarbeidere

Vi har egne servicemedarbeidere i hvert bygg som tar imot våre leietakere og deres gjester. Servicemedarbeiderne er Skullerud Parks ansikt utad og ivaretar besøkendes første møte med parken. De er behjelpelige med å komme i kontakt med riktig bedrift, svare på diverse spørsmål, og andre ting både bedrift og gjester skulle trenge hjelp med.

To damer står ved en resepsjon og smiler til resepsjonisten

Møterom

Uansett om du er en leietaker som deler et kontorlandskap med andre bedrifter eller har en egen etasje, har vi alltid flere møterom tilgjengelig ved behov. Møterommene er av ulik størrelse alt ettersom hvor mange møtedeltakere det er, og kan tilpasses etter behov. Du ser enkelt tilgjengelighet og booker møterom via intranettet vårt.

Min side
Fem personer på møterom

Kantine

Vi har flere kantiner med deilig mat laget fra bunnen av som er tilgjengelige for alle ansatte. Kantinedriver, Tommy Østhagen/Kreativ Catering, er Norgesmester i kokkekunst og lager fantastisk god mat. Kantinene fungerer som et sosialt møtepunkt for alle i Skullerud Park, der det er mulig å nyte en god lunsj, men også holde møter etter ønske og behov. Kantinene byr på et variert og godt utvalg av både kalde og varme matretter hver dag. Ved ønske om å handle inn egen mat, ligger det også både matbutikk og kiosk med kort gangavstand fra parken.

mennesker som prater og drikker kaffe i kantinen i skullerud park

Kaffebar

Et lite avbrekk fra arbeidshverdagen er viktig for prestasjon og trivsel. Det er lagt opp til at leietakere kan ha egne kaffemaskiner på kontoret, men byggene i parken har også to kaffebarer. Her er det mulig å få et avbrekk med en god kaffepause som kan tilbringes både alene og i selskap med kolleger. Kaffebarene har et godt og variert tilbud.

Dame står ved kaffemaskin og lager kaffe i Skullerud Park

Vi har lagt til rette for et dynamisk miljø der både tilgjengelighet, service og sosiale arenaer har sin plass.

Utleie av elbiler og tilhengere

Vi tilbyr utlån av elbiler i Skullerud Park. Disse kan brukes i arbeidstiden for å kjøre til møter eller gjøre andre ærend. Ved behov tilbyr vi også utleie av tilhengere til alle våre leietakere i arbeidstiden. Vi har til sammen to skaphengere som er tilgjengelige for utlån. Fasilitetene bookes enkelt via intranettet.

Min side
Dame i leid bil hos Skullerud Park

Podcast- og filmrom

Vi har et eget rom som er fullt utstyrt og dedikert til at våre leietakere kan lage godt innhold til sine kanaler. Rommet bookes enkelt gjennom våre servicemedarbeidere, slik at du kan skape egne filmer og podcaster til din bedrift.

To stykker sitter i et film- og podcaststudio i skullerud park

Varemottak og post

Dersom bedriften din har behov for og ønsker det, kan du som leietaker få tilgang til et eget varemottak. For å kunne ta imot større forsyninger av varer, har vi egne innganger tilpasset lastebiler. Vi har i tillegg et tilbud for postmottak, der all post til bedriften leveres samlet av resepsjonen.

Varemottak på Skullerud Park

Fellesareal

Parken har flere fellesarealer som arenaer for sosialisering og kunnskapsutveksling. Uansett om det er fellesområdet med loungestoler, uteområdet med bord og benker, gamecenteret, treningssenteret eller kantina. Også parkens putting green kan benyttes for relasjonsbygging.

To ansatte i fellesarealene på Skullerud Park

Parkering og ladestasjoner til elbil

Parkering er ofte en utfordring for mange bedrifter som holder til i byen, og spesielt for de som har behov for ladestasjon til elbil på jobb. Hos oss har vi gode parkeringsmuligheter, og ikke minst mange parkeringsplasser med elbilladere. På den måten er det alltid tilgjengelig parkering for deg og dine kunder dersom det er behov for det.

Parkeringsplassen og fasaden til Skullerud Park

Treningsrom og tuftepark

Vi er opptatt av at de som leier kontorlokaler hos oss skal ha lett tilgjengelige muligheter til å holde seg i form. Flere av byggene har egne treningsrom for leietakerne som jobber her. Trimrommene i kontorbyggene er ubemannet, men er åpne hele døgnet. De inneholder et bredt spekter av styrke- og kondisjonsapparater, samt garderober og badstue. I tillegg har vi flere utendørs tufteparker til fri benyttelse.

Treningsrommet på Skullerud Park

Gamecenter

Vi vet hvor viktig det er å ta noen minutters pause og gjøre noe helt annet for å få et ordentlig avbrekk i løpet av arbeidsdagen. Derfor har vi laget ulike sosiale soner i parken der det blant annet er muligheter for å spille shuffleboard og foosball sammen med kollegaene.

Shuffleboard i fellesarealene på Skullerud Park

Driftsavdeling og vaktmester

Vår driftsavdeling er tilstede hver eneste dag for å hjelpe alle våre leietakere med både administrative og praktisk spørsmål, slik at arbeidshverdagen alltid er optimal. Vi gjør alt for at våre leietakere skal trives og ha en effektiv dag på jobben.

Tre mennesker står i en kaffebar og smiler

Marka

Parkens beliggenhet er bare et steinkast fra Østmarka. Her finner du nypreparerte skiløyper på vinteren, og på sommeren kan du bruke stiene til sykling, jogging, løping eller en gåtur. Her ligger alt til rette for å være aktiv og nyte naturen både til og fra jobb, men også som et avbrekk i løpet av arbeidsdagen. Vi har gratis utlån av fatbikes på dagtid til alle våre leietakere. Hva med å ta et syklende møte i fri natur?

Vann i Østmarka

Kollektivtransport

Parkens beliggenhet ligger i umiddelbar nærhet av kollektivtransport som dekker de fleste delene av Oslo og omegn. Skullerud T-banestasjon og en rekke bussruter ligger tilgjengelig kun en kort gangavstand fra parken og frakter deg til Oslo Sentrum på rundt 15 minutter. Her har bane 3, flybussen og buss 70, 79 og 76 hyppige avganger. Med kollektivtilbudet på Skullerud kan man enkelt ta seg direkte til sentrum, eller til knutepunkt som Bryn eller Helsfyr for å ta annen kollektivtransport videre.

T-banen på Skullerud

Fordeler for deg i parken

Vi samarbeider med flere bedrifter for å tilby gode fordeler til deg som leier i Skullerud Park. Som leietaker får du blant annet rabatter på sykkelbutikken Sørensen Sykler, nybegynnerkurs på Oslo Klatresenter, medlemskap hos Skullerud Sports Senter, klær og utstyr fra Torshov Sport, leie av lokale hos Skullerudstua, samt vask og rens av klær og tekstiler.

Mer informasjon om fordeler
Bilvei med syklister langs fjorden
Velkommen til en uforpliktende visning

Ring oss på 419 22 471 eller send oss en henvendelse

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.