Kontakt oss
Om oss

Skullerud Park er en næringspark i Oslo eid av Opsahl Eiendom. Her leier vi ut og forvalter kontorlokaler til 200 små og store bedrifter. Vårt solide team sørger for at våre leietakere blir godt ivaretatt. Se våre ansatte under kontakt oss.

Dame og mann prater i podcastmikrofoner i skullerud park
Her kan du vokse

Vi legger til rette for at din bedrift kan vokse og vårt driftsteam er behjelpelige med endringer og utvidelse av deres lokaler.

Service fra våre ansatte

Det er viktig for oss å yte god service, og teamet som jobber i Skullerud Park er her for å hjelpe dere. I resepsjonene møter du Ann-Kristin, Anna-Stina og Hanne. I driftsteamet møter du Jack, Yohannes, Frode, Dariusz, Knut og Kristian.

Kontakt oss
Gode fasiliteter

Her i Skullerud Park har vi mange flotte fasiliteter som film- og podcaststudio, utlån av elbiler, møterom, treningsrom, posthåndtering, skiutleie og mye mer.

Se våre fasiliteter
Vår visjon

Vår visjon er å skape et unikt sted for alle typer bedrifter. Som leietaker skal du oppleve forutsigbarhet, enkelthet og fleksibilitet.

Hvorfor velge Skullerud Park?

Med fleksible kontorløsninger kan du og din bedrift vokse hos oss.

Vi legger til rette for vekst

Både areal og behov tilrettelegges etter hvert som din bedrift vokser.

En rettferdig pris

Vi har konkurransedyktige priser og fasiliteter som få kan matche.

Rett utenfor sentrumskjernen

Skullerud ligger sentralt til, enten du reiser kollektivt eller kjører bil. Med Østmarka som nærmeste nabo kan du løpe, sykle eller gå på ski, før eller etter jobb.

Kontorer og fasiliteter

Vi tilbyr skreddersydde kontorlokaler til små, mellomstore og store bedrifter. Vi har en rekke fasiliteter som følger alle leietakere, og tilbudet blir bedre for hver dag.

Se våre kontorlokaler
Stort kontorlokale i Skullerud Park

Våre kontorbygg

Vår næringspark består av flere bygg i ulik størrelse, og vi ekspanderer stadig. Vårt første bygg huset tidligere Norsk Data, og veggene har en lang historie om innovasjon og suksess å fortelle. Byggene våre skal til enhver tid representere moderne design kombinert med gode løsninger og et bredt utvalg fasiliteter. Våre leietakere har mye å si for utviklingen av byggene og hvilke tiltak vi prioriterer. Parken består av 100 000 kvm fordelt på 3 eiendommer.

Fasade skullerud park
22

Fasiliteter som forenkler hverdagen

Se oversikten
2 000

Personer har arbeidssted hos oss

Våre referanser
100 000

Kvm med kontorlokaler

Kontorlokaler til leie
22

Fasiliteter som forenkler hverdagen

Se oversikten
2 000

Personer har arbeidssted hos oss

Våre referanser
100 000

Kvm med kontorlokaler

Kontorlokaler til leie

Vår historie

Historien om Skullerud Park begynte med en gutt med store ambisjoner. Anders Opsahl er oppvokst på Skullerud Gård som bestefaren kjøpte i 1928. Fra barndomshjemmet la han grunnlaget for sin virksomhet med salg av blomster, jordbær, julenek, egg og tomater. Mens årene gikk ble deler av Skullerud gårds områder ekspropriert til kommunen, og etter hvert utviklet det seg til et område for flere næringsvirksomheter. Her opplevde historiske og innovative bedrifter som Tandbergs Radiofabrikk, Norsk Data og Primus mye av sin storhetstid.

 

Som nyutdannet tømrer med stor arbeidslyst bygde Anders opp sitt eget selskap, Opsahl Gruppen, og litt etter litt kjøpte han tilbake området rundt Skullerud gård og kontorbyggene på Skullerud. Det som begynte med investering i en 1-roms leilighet har i dag blitt et nettverk av flere boliger, butikker, handlesenter, lager og kontorbygg.

Bedrifter i alle størrelser skaper i dag sin historie mellom de allerede historiske veggene.

Skullerud Park sponser i dag gode tiltak gjennom Opsahlfondet.

1/4
Velkommen til en uforpliktende visning

Ring oss på 419 22 471 eller send oss en henvendelse

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.