Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Skullerud Park – Et tilbakeblikk på 2021

Publisert: 22. desember 2021
Skullerud Park – Et tilbakeblikk på 2021

2021 ble nok et annerledes år, men vi er veldig glade for å ønske mange nye leietakere velkommen til Skullerud Park. Vi har pusset opp en del fellesarealer, fått to nye kaffebarer og fikk gjennomført pils & pøls i august. I 2022 har vi enda flere arrangementer planlagt.

Oppussing

I år har vi pusset opp en del i både Olaf Helsets vei 5 og 6. Fellesarealer som møterom, auditorium og treningsrom har fått et løft. Resepsjonsområdet i nummer 5 har blitt helt nytt med nye møbler, spilevegg, samt ny resepsjon. For et flott førsteinntrykk når man kommer inn på morgenen. Her kan du ta en kaffe, lese avisen eller bare slappe av i løpet av arbeidsdagen.

Fellesarealer i Olaf Helseths vei 5

Nye leietakere inn i parken

I år har vi fått mange nye leietakere og til dere som er nye, vil vi igjen ønske dere hjertelig velkommen til Skullerud Park. Samtidig har mange av dere som har vært i parken noen år, hatt stor suksess og utvidet lokalene deres. Det synes vi er utrolig hyggelig, og vi heier på dere alle sammen!

Kaffebarer

Behovet for en sosial samlingsplass har aldri vært større etter 1,5 år med covid-19 og restriksjoner, så vi ville skape en hyggelig sone hvor du kan bestille en god kaffe og noe godt å spise. I Olaf Helsets vei nummer 6, har Csilla åpnet kaffebaren Central Park. Her har hun alltid masse godt å by på. I resepsjonen i nummer 5, har Anna-Stina og Lene også en flott barista maskin og noe godt bakverk.

Dame i kaffebar med en kopp kaffe på disken

Trening og aktivitet

Vi håper dere bruker alle de flotte mulighetene vi har til trening og mosjon her på Skullerud. I parken finnes det mange aktivitetstilbud som Oslo Klatresenter, Grønmo golf og Skullerud Sportssenter for å nevne noe og i år arrangerte vi en Bootcamp med Active Education hvor dere kunne trene ute med en PT i september. Været var fantastisk, og alle deltagerne ga 100 % innsats. For en sporty gjeng dere er!

 

Dame i en treningsøkt

Arrangement

I august arrangerte vi pils & pøls for tredje gang, i samarbeid med Gulating og Metervare. Vi vet at dette er et arrangement dere virkelig setter pris på og det var en kjempefin ettermiddag. I oktober hadde vi en miljødag hvor vi lærte mer om viktigheten av riktig kildesortering, og alle hadde mulighet til å få ryddet opp på kontoret sitt. I desember hadde vi tradisjonen tro innsamling av julegaver. Denne gangen gikk julegavene til Bøler Frivillighet og familier i bydelen vår som trenger litt ekstra hjelp denne julen. På grunn av restriksjoner ble Lucia feiringen og julelunsjen litt mindre arrangementer enn vi ønsket, men vi må ta smittevern på alvor slik at alle holder seg friske, og får feire jul med familien sin.

Hva skjer i 2022?

Vi har mange planer for arrangementer vi har lyst til å arrangere i 2022. Expopils & pølsklatrekurs, ny bootcamp og åpning av nytt film og podkast-rom, er noe av det vi håper på å gjennomføre!

Tusen takk for 2021 og hjertelig velkommen 2022.

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.