Kontakt oss

Ofte stilte spørsmål

Er det noe du lurer på?

De 5 mest stilte spørsmålene

Hvordan blir jeg leietaker i Skullerud Park?

Vi har kontorlokaler for både små og store bedrifter, og tilrettelegger lokalet etter din bedrift. Ta kontakt med oss for en prat om dine behov. Vi inviterer deg så til en uforpliktende visning, så du kan bli kjent med våre lokaler og fasiliteter. Send oss en henvendelse, så kontakter vi deg, eller ring oss på 22 74 88 50.

Hvilke typer bedrifter kan leie kontorer i Skullerud Park?

Alle typer bedrifter kan leie lokaler hos oss. Vi har kontorlokaler til både små og store bedrifter, på tvers av bransjer og tilbud. I tillegg tilbyr vi lokaler til helserelatert virksomhet, aktivitetstilbydere, samt butikklokaler og lagerlokaler. Send oss en henvendelse for å komme på en uforpliktende visning, eller ring oss på tlf. 22 74 88 50 for mer informasjon.

Hva er et næringslokale?

Et næringslokale er et lokale ment for næringsvirksomhet. Det vil si et lokale for bedrifter som produserer eller selger varer eller tjenester, samt annen næringsvirksomhet. Typiske eksempler på næringslokaler er kontorlokaler, butikklokaler, lagerlokale, garasjeanlegg og lokaler til industrivirksomhet.

Hva er et kontorfellesskap / coworking space?

Et kontorfellesskap eller coworking space, er når flere bedrifter sitter i samme område av et bygg og deler fellesfasiliteter. Her har de hver sine avskjermede kontorlokaler eller kontorplasser i landskap, og deler fasiliteter som toalett, loungeområder, tekjøkken, spillområde og lignende. Dette er en sosial og kostnadseffektiv måte å ha kontorer. Les mer om våre muligheter for coworking space / kontorfellesskap her.

Hvilke fasiliteter er det i Skullerud Park?

Parkering, flere møterom, kantine, gratis utlån av elbil, tilhenger og sykkel, gamecenter, loungeområde, vaktmester, posthåndtering, kaffebar, resepsjon og treningsrom er blant våre fasiliteter i Skullerud Park.

Les mer om fasilitetene vi har her.

Velg en kategori, så blir det enklere å finne svaret.

Fant du ikke det du lette etter?

Ring oss på 419 22 471 eller send oss en henvendelse.

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.