Kontakt oss

Ofte stilte spørsmål

Er det noe du lurer på?

De 5 mest stilte spørsmålene

Hvordan blir jeg leietaker i Skullerud Park?

Vi har kontorlokaler for både små og store bedrifter, og tilrettelegger lokalet etter din bedrift. Ta kontakt med oss for en prat om dine behov. Vi inviterer deg så til en uforpliktende visning, så du kan bli kjent med våre lokaler og fasiliteter. Send oss en henvendelse, så kontakter vi deg, eller ring oss på 22 74 88 50.

Hvilke typer bedrifter kan leie kontorer i Skullerud Park?

Alle typer bedrifter kan leie lokaler hos oss. Vi har kontorlokaler til både små og store bedrifter, på tvers av bransjer og tilbud. I tillegg tilbyr vi lokaler til helserelatert virksomhet, aktivitetstilbydere, samt butikklokaler og lagerlokaler. Send oss en henvendelse for å komme på en uforpliktende visning, eller ring oss på tlf. 22 74 88 50 for mer informasjon.

Hva er et kontorfellesskap / coworking space?

Et kontorfellesskap eller coworking space, er når flere bedrifter sitter i samme område av et bygg og deler fellesfasiliteter. Her har de hver sine avskjermede kontorlokaler eller kontorplasser i landskap, og deler fasiliteter som toalett, loungeområder, tekjøkken, spillområde og lignende. Dette er en sosial og kostnadseffektiv måte å ha kontorer. Les mer om våre muligheter for coworking space / kontorfellesskap her.

Hvilke fasiliteter er det i Skullerud Park?

Vi har flere gode fasiliteter i Skullerud Park. Blant annet:

 • Parkering
 • Flere møterom av ulike størrelser, samt et auditorium
 • Podcastrom og filmrom, fullt utstyrt
 • Kantine
 • Utlån av elbil, tilhenger og sykkel
 • Gamecenter
 • Loungeområder
 • Vaktmester
 • Posthåndtering
 • Kaffebar
 • Resepsjon
 • Treningsrom

Les mer om fasilitetene vi har her.

Har dere fokus på miljø/bærekraft i Skullerud Park?

Vi har fokus på miljø og bærekraft i Skullerud Park. Her er noen av tiltakene vi har gjort for mer miljøvennlige bygg, og for å tilrettelegge for at leietakerne våre kan ta bærekraftige valg:

Miljøfyrtårnsertifisert gårdeier. Bak Skullerud Park står Opsahl Eiendom. Opsahl Eiendom er en Miljøfyrtårnsertifisert gårdeier, noe som vil si at alle våre bygg, deriblant byggene i Skullerud Park, er miljøfyrtårnsertifiserte.

Avfallssortering og søppelrom er viktige bidrag for å redusere vårt CO2-avtrykk. Vi har mange fraksjoner for sortering, og flere enn det som er påkrevd. Vi tilrettelegger slik at det er oversiktlig, og all informasjon man trenger er på plass.

Bytte av ventilasjonsanlegg er en viktig investering og bidrag til at byggene i Skullerud Park skal bli mer miljøvennlige. Vinteren 2024 fikk vi ferdigstilt nytt ventilasjons-, kjølings- og SD-anlegg. Disse er mer energieffektive, miljøvennlige og skal sørge for bedre inneklima.

Vi foretar BREEAM In-Use-sertifiseringer av byggene våre. Bygget i Olaf Helsets vei 6 er sertifisert som Good. Bygget i Olaf Helsets vei 5 er under sertifisering.

Velg en kategori, så blir det enklere å finne svaret.

Fant du ikke det du lette etter?

Ring oss på 419 22 471 eller send oss en henvendelse.

Kontakt oss

  Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.