Kontakt oss
Aktivitetsparken

I Aktivitetsparken leier vi ut lokaler til ulike treningstilbydere. Her blir du en del av et større idretts- og treningsmiljø, og du deler fasiliteter som garderober med dusj, låsbare skap, toaletter med mer.

Treningsrommet på Skullerud Park
Hva er Aktivitetsparken?

Aktivitetsparken er et område dedikert til treningsaktører i Skullerud Park. Her får du tilrettelagte lokaler for trening og aktivitet. Treningslokalene kan tilpasses slik at de passer din bedrift. Dine kunder kan fritt bruke våre fellesfasiliteter som garderobe og dusj.

Hvem passer det for?

Aktivitetsparken passer for deg som vil være del av et miljø av flere bedrifter som tilbyr aktiviteter og trening. Hittil har vi knyttet til oss spennende aktører som Oslo Klatresenter, Oslo Idrettssenter, samt virksomheter innen karate, judo og golf. Driver din bedrift med eksempelvis dans, yoga, fekting, turn, squash eller en annen aktivitet, kan du passe rett inn i dette miljøet.

Hvorfor velge aktivitetsparken?
  • Her får du fellesområder som dine kunder kan benytte seg av, med blant annet venterom, garderober med dusj, låsbare skap og toaletter.
  • Du blir en del av et felleskap med andre treningstilbydere.
  • Vi har et godt parkeringstilbud i parken med ladestasjoner for elbil.
  • Det er kort vei til kollektivtransport.
  • Kort vei til Østmarka, med treningsmulighetene det gir.

 

Alle våre leietakere får ved betaling av et parkbidrag tilgang til våre fasiliteter som leie av elbil, sykler og tilhenger, møterom, kantine, spillområde, treningsrom, posthåndtering med mer.

Fasiliteter
Velkommen til en uforpliktende visning

Ring oss på 419 22 471 eller send oss en henvendelse

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.