Kontakt oss

Forside /

Hvorfor velge Skullerud Park?

Skullerud Park er en næringspark med fokus på leietakerne. Uansett om du arbeider i en liten eller stor bedrift har vi kontorlokalene for deg.

Alt du trenger på ett sted

Vi ønsker å tilfredsstille alle behovene du og din virksomhet har. Derfor har vi lagt til rette for et dynamisk miljø der både tilgjengelighet, service og sosiale arenaer har sin plass. Alt for å gjøre din hverdag så enkel og fleksibel som mulig.

Bilde av tre mennesker i resepsjonsområdet i Skullerud Park
Dame sitter ved skrivepulten og jobber på et kontor
Fleksible lokaler

Hos oss får du fleksible kontorlokaler og kontrakter, tilpasset din bedrifts behov. Her har du muligheten til å justere størrelsen på lokalene, uten å måtte bytte lokasjon. Vårt flinke driftsteam pusser opp og tilpasser lokalene akkurat slik du ønsker.

Nærhet til byen og marka

Skullerud har en unik plassering i Oslo, med nærhet til både sentrum og marka. Sentrum ligger kun ti minutter unna med bil, noe som gjør det enkelt å komme raskt til bykjernen. I tillegg finner du inngangen til Østmarka med alle sine turmuligheter rett utenfor kontordøren.

Parkering og kollektivtilbud

Det er enkelt å komme seg til og fra Skullerud Park. Vi er en næringspark med rikelig med parkeringsplasser på området; både til deg og dine gjester. Tar du bilen kjører du mot trafikken på morgenen og ettermiddagen. I tillegg er det et meget godt kollektivtilbud på Skullerud med buss, flybuss og t-banestasjon kun to minutter fra byggene.

Nettverksbygging

Ca. 2 000 personer har sin daglige arbeidsplass hos oss, noe som skaper et godt grunnlag for nettverksbygging. Det å sitte tett på bedrifter innen andre eller samme bransje som deg selv kan være nyttig på flere måter. Det sosiale aspektet er viktig for mange. I tillegg er det ikke umulig at du møter på nye kunder eller samarbeidspartnere i nabolokalene. Skullerud Park har i tillegg årlige sosiale arrangementer. Her kan du vise frem hva din bedrift har å tilby, samt bli kjent med nabobedriftene.

Gode fasiliteter

Vi har fokus på å tilby gode fasiliteter som bidrar til å forenkle hverdagen til leietakerne i våre bygg. Med fasiliteter som blant annet resepsjon, posthåndtering, vaktmester og utlån av elbil får du her en enkel hverdag som legger til rette for vekst.

Se alle våre fasiliteter

Det skal være enkelt å være leietaker i Skullerud Park

Høy grad av service

Vi ønsker å tilby det lille ekstra for våre leietakere. Våre blide servicemedarbeidere gjør hverdagen din enklere. De tar i mot deg og dine gjester, håndterer post og passer på at du trives i lokalene dine.

Vi legger til rette for vekst

Har din bedrift ambisjoner om å vokse er det praktisk å kunne utvide lokalet når du har behov for det. Denne muligheten får du hos oss.

Rett ved marka

Med kontorer i Skullerud Park kan du spenne på deg skiene rett utenfor kontoret for en frisk skitur i nypreparerte løyper før arbeidsdagen starter. Eller ta deg en joggetur i vakre omgivelser etter jobb.

3

bygg

200

bedrifter

2000

Mennesker

3

bygg

200

bedrifter

2000

Mennesker

Velkommen til en uforpliktende visning

Ring oss på 419 22 471 eller send oss en henvendelse

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.