Kontakt oss
Kontorer

Fleksible og skreddersydde kontorlokaler til bedrifter med alt fra 1 til 100+ ansatte.

En dame sitter og jobber i et kontorlandskap
Hva vi tilbyr

Hos oss kan du leie kontor i Oslo, med kort vei til t-bane og gode parkeringsmuligheter. Vi bygger lokalene etter din bedrifts behov. Så uansett om du ønsker å sitte i et kontorfellesskap med andre bedrifter eller ha et avgrenset område kun for din bedrift, har vi løsningen.

Våre lokaler er fleksible, så hos oss vil din bedrift alltid ha mulighet til å utvide lokaler etter hvert som bedriften din vokser. I tillegg til kontorlokaler leier vi ut lagerplasser, showroom og lokaler med eksponering ut mot gaten.

Hvem passer kontorene for?

Kontorene våre passer til både store og små bedrifter i Oslo og omegn, med ønske om profesjonelle kontorlokaler. Hos oss finner du alt fra nyetablerte gründerbedrifter og enkeltpersonsforetak, til etablerte bedrifter med 100 ansatte.

Hvorfor kontorer i Skullerud Park?
  • Fleksible lokaler med rom til å vokse i
  • Meget gode fasiliteter
  • Nettverksbyggende eventer i løpet av året
  • Beliggenhet nær marka
  • Rikelig med parkeringsplasser og kort vei til kollektivtrafikk. Og, du reiser mot trafikken

Les mer om hvorfor du bør velge Skullerud Park her.

Kontoreksempler

Mann sitter og jobber på mac på cellekontor

Bedrifter med 1–15 ansatte

For bedrifter med 1-15 ansatte tilbyr vi ulike muligheter. Enten ditt selskap ønsker å sitte som del av et kontorfellesskap med andre bedrifter, eller på et eget avgrenset område har vi lokalene for deg. Spesielt kontorfellesskap er populært for bedrifter i denne størrelsen, ettersom dette er en fin måte for bedrifter med få ansatte å få et arbeidsmiljø rundt seg.

Meld interesse
Dame i loungestol på kontor i Skullerud Park

Bedrifter med 16–30 ansatte

For mellomstore bedrifter er det ofte behov for oppdeling av kontorlokalene. Mange ønsker en kombinasjon av cellekontor og kontorlandskap på et eget avgrenset område, for å skille avdelinger og ansatte internt. Mulighetene til å ha eget internt møterom, stillerom, tekjøkken og loungeområde er populære for bedrifter på denne størrelsen.

Meld interesse
En dame sitter og jobber på en mac i et kontorlandskap

Bedrifter med 30+ ansatte

Store bedrifter ønsker gjerne å ha et stort avgrenset område for seg selv. Her vil det være enkelt å lage ulike soner og dele de ansatte opp avdelingsvis. I store lokaler kan vi lage egne interne møterom, stillerom, tekjøkken og loungeområder ved behov.

Meld interesse
Tre menn sitter i et loungeområde i et kontorfellesskap

Kontorfellesskap

Kontorfellesskap er en kostnadseffektiv og sosial måte å ha kontorer. Ved å leie i et kontorfellesskap får din bedrift sine egne kontorer avskjermet, men deler fellesområder som tekjøkken, toaletter og møterom med andre bedrifter. Kontorfellesskapene består av ulike bedrifter på tvers av bransjer. Dette skaper grobunn for vekst og samarbeid. Les mer om coworking spaces / kontorfellesskap her.

Meld interesse
Velkommen til en uforpliktende visning

Ring oss på 419 22 471 eller send oss en henvendelse

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.