Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Gode fordeler for våre leietakere

Publisert: 7. august 2017
Gode fordeler for våre leietakere

Vi samarbeider med flere bedrifter for å tilby gode fordeler for våre leietakere i i Skullerud Park. Ved å vise frem ditt adgangskort får du gode tilbud på både sykler og rens av bunad. En oppdatert oversikt over alle fordelene finner du på Skullerud Parks intranett.

Oslo Klatresenter

Oslo Klatresenter er Norges største klatresenter. Senteret ligger i Skullerud Park og har med sine mange klatrevegger noe å tilby alle aldre og nivåer.

Sørensen Sport

Sørensen Sport er en sykkelbutikk med tilhørende sykkelverksted. Dette er butikken som er genuint opptatt av sykling, og full av kunnskap om temaet.

Thorsov Sport

Torshov Sport er en kjede med sportsbutikker som spesialiserer seg innen blant annet fotball, hockey, løp og ski.

Skullerud Sport Senter

Skullerud Sport Senter er et treningssenter plassert i parken. Senteret har mye å by på av topp utstyr og varierte gruppetreninger.

Abildsø Tannlegekontor

Abildsø Tannlegekontor har lokaler i Skullerud Park.

Skullerudstua

Skullerudstua tar imot private selskaper, konferanser og møter, hverdager og helger. Med på laget er flinke kokker med bakgrunn fra Restauranthuset og Operaen. De har full skjenkebevilling og skreddersyr gjerne ditt arrangement.

Hvit Snipp

Vask og rens av klær og tekstiler. Vi har en avtale med Hvit Snipp som henter, renser og leverer tøy og tekstiler i resepsjonen vår.

Naprapat Marianne Harnes

På Skullerud Sport Senter finner du nå naprapat. Naprapaten undersøker, behandler og forebygger dine muskel- og leddplager ved bruk av ulike behandlingsteknikker og trening.

Fotograf Henrik Beckheim

Fotograf Henrik Beckheim tilbyr bedriftsfotografering, portrettfoto og reklamefoto m.m. Fotografen tilbyr bl.a. naturlige portrettbilder av deres ansatte.

Kreativ Catering

Kreativ Catering har gjennomtenkt og velprøvd menyer til møter, kurs, konferanser, bryllup, konfirmasjoner, barnedåper, events og andre anledninger. Det som er hverdagskost for oss, skal ikke bli det for deg og dine gjester!

I tillegg til mange gode fordeler for våre leietakere har vi også flotte fasiliteter. Disse kan du lese mer om her.

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.