Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Antec Biogas: Ny leietaker med gjev innovasjonspris

Publisert: 16. juni 2016
Antec Biogas: Ny leietaker med gjev innovasjonspris

Antec Biogas er kåret til vinnere av Bioenergy Innovation Award 2016. Prisutdelingen fant sted i Amsterdam 7. juni i forbindelse med en stor vitenskapelig bioenergi-konferanse. Vi slår av en prat med prisvinnerne, som flyttet inn i sine nye lokaler i Pionerbygget denne våren.

Gratulerer med prisen. Fortell litt om den!

– Prisen “Bioenergy Innovation Award” er en innovasjonspris innen stasjonær bioenergi, som ble introdusert av FME CenBio ved Sintef i 2011, forteller salgsansvarlig Brede Bergskaug.

– Kriteriene for prisen går ut på at produktet må ha bidratt til nytenking i bransjen, det må være forskningsbasert og det må ha et kommersielt potensiale.

– Juryens begrunnelse er at Antec Biogas scorer høyt på alle de tre kriteriene og får prisen for ”et mulig stort skifte innen produksjon av biogass”. Juryen meddeler videre at biogass kan bli en lønnsom kilde for grønn energi, og man ser for seg en halvering av kostnadene ved produksjon av biogass med Antec Biogas sin løsning.

Fra venstre: Daglig leder-Egil Andersen, Teknisk Direktør-Uno Andersen og Salgsdirektør Brede Bergskaug.

Så spennende! Og hvordan har møtet med Skullerud Park som nytt arbeidssted vært?

– Vi må si oss svært godt fornøyde, så langt. Vi brukte faktisk litt tid og ressurser på å finne nye lokaler. Økern, Bryn og Ryensvingen var blant kandidatene i tillegg til Skullerud. Vi ønsket oss til denne kanten av byen siden vi samarbeider mye med NMBU i Ås og “hater” kø. Samtidig ville vi ikke for langt unna sentrum. I tillegg til beliggenhet og enkel adkomst fra buss/T-bane, syntes vi det var mange gode grunner til å velge Skullerud, forteller Bergskaug.

– Selv om vi foreløpig er et lite firma, ønsker vi å fremstå profesjonelle og representative. Førsteinntrykket som våre kontakter og samarbeidspartnere får av oss her på Skullerud vitner om seriøsitet, kvalitet og trygghet. Man blir godt mottatt i resepsjonen, lokalene er nyoppussede og fasilitetene har høy standard. Når vi etterhvert skal ut på det internasjonale markedet, betyr det mye “å se bra ut”.

– Vi synes parken har vært flinke til å skape trivelige og sosiale fellesområder, forteller Hilde og Brede i Antec Biogas.

Er det andre ting dere vil trekke frem?

– Ja, vi må skryte av kantina. Variert og god mat til hyggelige priser. Det at vi kan sitte ute nå i sommerhalvåret, spise og nyte solen, gjør lunsjpausene ekstra trivelige (… og lange). Vi ser også at utleier foretar ytterligere oppgraderinger av kantineområdet nå i sommer – det gleder vi oss til å ta i bruk.

– I tillegg er Skullerud Park perfekt med tanke på å kombinere jobb og trening. Vi har tilgang til gode treningsrom og apparater hele døgnet, og Østmarka ligger rett ved med muligheter for sykling, løping og skigåing.

Vi takker Jeanette Hafnor og Brede Bergskaug i Antec Biogas for praten, og ønsker de lykke til videre med nye innovative løsninger – til stor glede for miljøet.

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.