Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Åpen visning i gründerparken!

Publisert: 22. oktober 2018
Åpen visning i gründerparken!

Torsdag 8. november arrangerte vi åpen visning i Gründerparken slik at alle som ønsket kunne bli kjent med vårt nye coworkingkonsept! Her ble det servert frokost og kaffe, mens interesserte ble kjent med Gründerparken som er en miks av fleksible og faste kontorplasser i et inspirerende kontorfellesskap.

Medlemskap i gründerparken

Vi har ulike medlemskap du kan velge mellom etter hva som passer best for deg og din bedrift. Alle prisene gjelder for nye leietakere, og akkurat nå har vi også et spesialtilbud med gratis leie ut 2018 når du sitter i Gründerparken.

Flex-plass i landskap

Kr. 1.450,- eks. mva

Ønsker du en av våre flex-plasser kan du sitte hvor du vil i kontorlandskapet som er dedikert til flex-plasser, og gjerne variere hvor du sitter fra dag til dag. Her opererer vi etter «førstemann til mølla»-prinsippet.

Fast plass i landskap

Kr. 1.600,- eks. mva

Dette er plassen for deg som ønsker en fast plass som er din i kontorlandskapet. I tillegg får du her et skap du kan låse tingene dine inn i.

Kontor

Kr. 4.000,- eks. mva

Disse flotte, lyse kontorene har alle vindu ut mot marka. Her kan du lukke døra eller ha den åpen avhengig av hvor tett på du ønsker å være de som sitter i åpent landskap.

Ønsker du å komme på en uforpliktende visning i Gründerparken? Kontakt oss her. 

Les mer om Gründerparken her.

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.