Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Black Friday på Søren Sport Skullerud!

Publisert: 28. november 2019
Black Friday på Søren Sport Skullerud!

Er du ikke ferdig med julegavene? Eller har du kanskje ikke begynt enda? Nå er det Black Friday på Sørensen Sport Skullerud!

Sørensen Sport Skullerud har et spesialtilbud til alle leietakere i Skullerud Park under Black Friday:

FREDAG 29. NOVEMBER 2019 KL. 10-18
FÅR DU 30% RABATT PÅ HELE BUTIKKEN!

Dette tilbudet gjelder kun leietakere i Skullerud Park, så husk å ta med adgangskortet ditt for å nyte godt av rabatten.

Fokus på kvalitet og miljø

Sørensen Sport har fokus på å selge produkter av høy kvalitet av ansatte med god kompetanse og høy fagkunnskap. Her får du hjelpen du trenger, uansett om du ønsker å kjøpe din første sykkel eller er en erfaren skiløper. I tillegg til kjøp og salg av varer tilbyr butikken ulike nyttige tjenester og kurs innen ski og sykkel. På Sørensen Sport Skullerud får du tak i alt du trenger til din neste tur. Klær, sko, friluftslivsprodukter, sykler og ski er blant det du får tak i her.

Sørensen Sport Skullerud er opptatt av miljøet. De selger kvalitetsutstyr som ikke nødvendigvis må byttes ut så ofte. I tillegg har de utleie av både sykler og felleski. På Sørensen Sport Skullerud er det demosenter for elsykler. Her får du tak i elsykler i alle former og størrelser. Ta også gjerne med deg sykkelen for testing på Østmarkas brede, fine og rolige grusveier som du finner rett utenfor døra til butikken. Du trenger altså ikke å ha fullt opp med utstyr i boden for å kunne ta deg en fin tur i marka.

Ta en tur på Black Friday på Sørensen Sport! Nå har du muligheten til å få gjort unna årets gaver!

Her er et bildedryss fra butikken:

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.