Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Bli kjent med Eidfjord Resort – Norges nye helårs reiselivsdestinasjon

Publisert: 27. mai 2021
Bli kjent med Eidfjord Resort – Norges nye helårs reiselivsdestinasjon

Eidfjord Resort er et firma som arbeider med utvikling av en spennende reiselivsdestinasjon med samme navn. Vi har tatt en prat med CTO (Chief Technology Officer), Daniel Løvheim, som nylig har flyttet inn i et kontor i et av Skullerud Parks kontorfellesskap. Daniel forteller at de er fire ansatte i bedriften, men at det kun er han som sitter i Skullerud Park, resten holder til i Bergen.

Illustrasjon av Snølys.

Eidfjord Resort skal bli en helårs reiselivsdestinasjon

Reisen til Eidfjord Resort startet for 12 år siden, forteller Daniel. – Mine foreldre, som er primus motorer på prosjektet, mente Sysendalen manglet aktiviteter. Vi er en familiebedrift, og ingen av oss har erfaring fra lignende prosjekter. Vi tok derfor kontakt med Ecosign som er proffe på å utvikle fjelldestinasjoner, og best i verden på å se potensiale. De så et enda større potensiale i området enn vi hadde gjort. Ting begynte å rulle og de hjalp oss med å få laget en masterplan. Vår visjon er å bygge Norges nye helårs reiselivsdestinasjon, forklarer han.

Fjellandsby med aktiviteter for store og små

Daniel forklarer at de skal bygge fem skiheiser, en fjellandsby med 700 leiligheter, hyttetomter, næringsbygg og hotell. I tillegg blir det en aktivitetspark med aktiviteter for både store og små. – Området ligger ved foten av Hardangervidda, så her er det fantastiske turmuligheter sommer som vinter, sier Daniel. – Andre aktiviteter inkluderer en fantastisk fiskeelv som renner gjennom dalen, skiheiser og klatrepark, i tillegg ser vi på muligheter for zipline. I år setter vi i gang med infrastruktur. Vei, vand og avløp, planering av tomter, bygging av de første leilighetsbyggene, samt at vi starter utbygging av de første aktivitetene. Så går det slag i slag de neste 10-12 årene. Vi ønsker å få skiheis, samt vinter- og sommeraktiviteter bygget ut så fort som mulig. Hotell kommer litt lenger ned i løypa.

Illustrasjon av Snølys.

Annerledes lokaler i Skullerud Park

Daniel flyttet inn i Skullerud Park i oktober 2020. Han forklarer at han hadde et ønske om å finne et kontor så fort som mulig da han flyttet fra Bergen til Oslo i fjor høst. – Jeg vurderte 4-5 forskjellige lokaler, der Skullerud Park var en av disse. Det slo meg da jeg kom inn her at det var veldig fine lokaler. Det er vanlig at mange kontorlokaler ser helt like ut, hvite og kjedelige, så jeg ble inspirert da jeg kom inn her og så de fine lokalene. Det er ekstra bra at det er en fin plass når man sitter alene, forteller han.

Fikk godfølelsen i Skullerud Park

– Jeg er veldig fornøyd med å sitte her, sier Daniel. – Jeg har fått pratet litt med de som sitter i kontorfellesskapet mitt, men nå under korona er det jo klart at folk vil holde avstand til hverandre. Det blir kjekt når de sosiale tingene er i normal drift igjen. Det sosiale som foregår i Skullerud Park er ekstra viktig når man sitter alene på et kontor, sier Daniel. Han forteller at han har hørt snakk om vår årlige Expo og Pils og Pøls, som han gleder seg til å være med på. – Det er totalpakken med hele bygget her som er veldig bra. Treningsrom, kaffebar med Tandbergradioene og de fine lokalene. Jeg likte godfølelsen jeg fikk da jeg gikk rundt her, avslutter han.

Les mer om Eidfjord Resort.

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.