Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Cappa – 20 år i Skullerud Park

Publisert: 31. januar 2022
Cappa – 20 år i Skullerud Park

Rekrutteringsselskapet Cappa har sittet her i Skullerud Park i snart 20 år. Vi har tatt en prat om hvorfor de trives så godt her på Skullerud, og hvordan de skal feire 20-års jubileet sitt.

Vi har snakket med Frode Finsrud og Fredrik M. Vegsgaard – Senior rådgivere og eiere av rekrutteringsselskapet Cappa.

Cappa er et konsulentfirma innen rekruttering av ledere, fagspesialister, selgere og andre nøkkelpersoner. De bistår med rekruttering på alle nivåer og til de fleste bransjer og fagområder. Vi er ledende i Skandinavia på rekruttering til kjedevirksomheter, spesielt franchise og innenfor handels- og tjenestevirksomheter, forteller Frode. Men de rekrutterer også ledere og fagspesialister til en rekke andre virksomheter i ulike bransjer. Cappa har også kunder blant leietakerne i Skullerud Park.

Cappa ble etablert 2002, og har vært leietakere her på Skullerud i 20 år. De flyttet først inn i Olaf Helsets vei 6, og husker godt Jack Dinesen som tok dem godt imot i de første lokalene kjelleren.

De startet med to kontorer og et møterom på deling. Behovet for større lokaler meldte seg, og Cappa holdt til i tre ulike lokaler i Olaf Helsets vei 6 gjennom årene. I 2016 flyttet de til Olaf Helsets vei 5, der de også holder til i dag. Nå er de syv rådgivere på kontoret, og trivselen er høy. -Vi har et godt arbeidsmiljø og er passe store, sier Frode.

Trives på Skullerud

– Da vi etablerte Cappa var valget ganske naturlig. Begge jobbet i et annet selskap som holdt til i nabobygget Johan Scharffenbergs vei 91, eller Primus-bygget som det ble kalt på den tiden. Selv om leieavtalen med jevne mellomrom har vært reforhandlet og alternative leiesteder diskutert, har vi likevel landet på Skullerud hver gang, forteller Frode.

– Gode lokaler som tilpasses behovet vårt, bra servicenivå, god kantine og treningsmuligheter er viktig for oss i Cappa. For våre oppdragsgivere, kandidater og oss som jobber her er det et stort pluss med gode parkeringsmuligheter og tilgang til kollektiv transport, sier Frode.

Selv velger Frode ofte elsykkelen året rundt, noen minutter over fra Dalsåsen der han bor. -Det er mindre reising i forbindelse med våre oppdrag, mer kan gjøres digitalt nå. Men det er fortsatt viktig for begge parter å møtes fysisk i løpet av en rekrutteringsprosess, legger han til.

Ansatte i Cappa

Funnet sin posisjon

Fredrik forteller at Cappa har funnet sin posisjon i markedet og at mange av kundene deres har fulgt dem i mange år. I 2022 skal vi fortsette vår jevne utvikling, sier Frode.

Sosiale arrangementer i parken

-Vi har vært med på Expo og Pils & Pøls, det er hyggelig å bli kjent med de andre som sitter her, sier Fredrik. Kanskje man også skulle arrangert en felles markedsdag eller ettermiddag for dem som har noe å selge? Det er populært de gangene noen av leietakerne gjør noe slikt, legger Frode til.

Feiring i 2022

-Det blir nok en liten feiring med gjengen her på kontoret i anledning 20-års jubileet, men vi gjør nok ikke så mye mer ut av det, sier Frode.

Godt samspill

-Frode og jeg har drevet Cappa sammen siden starten i 2002, og vi har nok et sjeldent godt samspill, sier Fredrik. Vi ser frem til flere spennende år sammen i Skullerud Park.

Her kan du lese mer om Cappa.

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.