Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Catering i restaurantkvalitet

Publisert: 26. februar 2018
Catering i restaurantkvalitet

Vår leietaker Kreativ Catering er ikke som alle andre cateringfirmaer. De har spesialisert seg på å lage annerledes og spennende cateringmat. De kom til Skullerud Park i april 2017. Vi har tatt en prat med dem for at du skal bli bedre kjent med dem.

Til venstre: Kontorsjef Henrik og kjøkkensjef Tipi

Kreativ Catering ble opprettet i 2003. Frem til de flyttet til Skullerud Park hadde de lokaler på Nordstrand. Firmaet, som i dag har 14 ansatte, vokste ut av lokalene sine og trengte derfor mer plass, forteller Henrik, kontorsjef i Kreativ Catering.

Mat i restaurantkvalitet

Kreativ Catering er en moderne cateringleverandør som lager og leverer mat til både private og bedrifter. Firmaet jobber prosjektbasert og kan derfor levere alle slags ulike stiler og typer mat. – Vi tilrettelegger for å levere et vidt spekter matretter og prøver å få til det beste som er der ute, forteller Tipi, som er kjøkkensjef ved Kreativ Catering. – Mange forbinder catering med noe som ikke er så bra. Vi ønsker å gjøre om på det ved å levere restaurantkvalitet. Alt vi leverer er laget fra bunnen av, og vi ønsker å vise identitet i alt vi gjør. Vi prøver å utfordre bransjen ved å levere veldig bra mat til tilnærmet lik pris, fortsetter Tipi.

Leverer til både små samlinger og store arrangementer

Kreativ Catering har en bred kundebase og leverer til alt fra små samlinger til store arrangementer. – Det største arrangementet vi har levert til var til 4.500 mennesker på Gardermoen. I tillegg har vi levert til både personalfester og barnehager, forteller Henrik. – Vi har opplevd økende interesse når det kommer til å levere til store arrangementer; derfor hadde vi behov for å effektivisere driften. Her kom Skullerud Park inn.

Fra kontorlokale til toppmoderne produksjonskjøkken

I prosessen med å finne nye lokaler så de seg rundt på ulike steder rundt Nordstrand, ettersom de allerede hadde en eksisterende kundebase her. Da kom de i kontakt med Skullerud Park. – Her har vi fått et stort og moderne kjøkken, alle leverandører kan komme rett inn, det er lyst og fint med flotte fasiliteter, som f.eks. treningsrom, sier Henrik. – Kjøkkenet er helt rått og det er vi veldig fornøyd med, fortsetter Tipi, som forteller at de fikk bygget den type lokale de ønsket seg, der spesielt kjøkkenet naturlig nok er en viktig brikke.

Henrik forteller at driftsgutta i parken var veldig løsningsorienterte i forhold til byggingen av kjøkkenet og legger vekt på at de satt pris på at det ble tilrettelagt på en god måte. – Ettersom det tidligere var kontorer her er det imponerende at det nå er et toppmoderne produksjonskjøkken, sier Tipi.

Ambisjoner om å vokse

Avslutningsvis forteller Henrik at de har ambisjoner om å vokse og bli større. Dette var hovedgrunnen til at de måtte flytte i utgangspunktet. Her på Skullerud er de nå rustet til å vokse videre.

Tilbud til alle leietakere i Skullerud Park

Kreativ Catering har eget tilbud til alle ansatte i Skullerud Park. Alle leietakere får 10% rabatt på buffet- og middagsmenyer. I tillegg leverer Kreativ Catering møte- og overtidsmat. Dette kan bestilles helt opp til klokken 12 dagen før bespising. Varmmat kan bestilles frem til klokka 12 samme dag som den skal spises. Kontakt firmaet på eat@kreativcatering.no

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.