Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Coworking vs. tradisjonelle kontorlokaler – fordeler og ulemper

Publisert: 26. september 2023
Coworking vs. tradisjonelle kontorlokaler – fordeler og ulemper

Coworking spaces/kontorfellesskap blir stadig mer populært. Spesielt blant gründere og bedrifter med få ansatte. Lurer du på om coworking eller tradisjonelle kontorlokaler passer best til deg og din bedrift? Her gir vi en oversikt over fordeler og ulemper ved løsningene.  

Hva er forskjellen på et coworking space og tradisjonelle kontorlokaler?

Coworking spaces/kontorfellesskap er et paraplybegrep. Det favner om ulike former for leie av lokaler, men fellestrekket er at man deler hele eller deler av lokalene man sitter i med andre. Når du leier i et coworking space har du muligheten til å eksempelvis leie en plass i et åpent landskap med andre bedrifter, eller leie et cellekontor i et fellesskap der dere deler fasiliteter som kjøkken, loungeområder, toaletter og lignende. I et tradisjonelt kontorlokale derimot, har du et avgrenset område som kun er for din bedrift. Dette kan være et helt bygg, en hel etasje eller en egen del av en etasje, der man må låse seg inn for å få tilgang.

Fordeler ved coworking spaces

Tre menn sitter i et loungeområde i et kontorfellesskap

Ulemper ved coworking spaces

Fordeler ved tradisjonelle kontorlokaler

To damer jobber sammen på en pc på et kontor

Ulemper ved tradisjonelle kontorlokaler

I Skullerud Park tilbyr vi både plasser og cellekontorer i et coworkingmiljø, samt tradisjonelle kontorlokaler der du kan leie et avgrenset område for kun din bedrift. Er du usikker på hva som passer deg best, ønsker vi deg velkommen til en uforpliktende visning.

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.