Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Den italienske pizzeriaen på Skullerud er nå åpen!

Publisert: 14. oktober 2019
Den italienske pizzeriaen på Skullerud er nå åpen!

Det lukter deilig av nybakt pizza når vi går inn i lokalet. Endelig har italienske SanRemo Pizzeria på Skullerud åpnet igjen etter å ha vært stengt en kortere periode.

– Det er deilig å være i gang igjen, forteller Sinan som driver restauranten.  – Vi hadde noen utfordringer som gjorde at vi måtte stenge en liten periode, men nå har vi fått personell på plass som står klar til å servere ferske, italienske varer.

Hvor:

Skullerud Torg, Olaf Helsets vei 1.

Åpningstider Sanremo Pizzeria Skullerud:

Mandag – torsdag: 10:00-20:00
Fredag – søndag: 10:00-21:00

Bestill bord eller take away på telefon:

+47 408 52 656

Fersk, italiensk pizza

– På SanRemo lager vi pizzaen fra bunnen av. Her får du fersk, nybakt pizza på bestilling. Med vår topp moderne pizzaovn går det raskt, og pizzaen blir utrolig god, med den tradisjonelle italienske sprø bunnen, forteller Sinan, mens sønnen Fatmir står på kjøkkenet og viser oss når han lager en pizza.

Rykende fersk kaffe

SanRemo tilbyr kaffe i mange varianter og Sinan forteller at de serverer kvalitetskaffe fra den anerkjente italienske kaffeleverandøren, Lavazza. Og ønsker du noe søtt til kaffen kan SanRemo by på både kaker og ekte italiensk iskrem.

Alt er ferskt og nybakt

I tillegg til pizza og kaffe som er de to hovedproduktene til den italienske kaffebaren serverer SanRemo blant annet tapastallerken, baguetter og salater. – Vi har noen av våre salattyper og baguetter utstilt, men vi lager alltid maten fersk på bestilling.

Følg gjerne SanRemo og se menyen deres på Facebook.

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.