Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

EconPartner Skullerud i nyoppussede lokaler

Publisert: 23. november 2018
EconPartner Skullerud i nyoppussede lokaler

Regnskapsfirmaet EconPartner Skullerud har vært leietaker i Skullerud Park i flere år. De er inne i en vekstfase og har nå pusset opp lokalene sine. Vi har tatt en prat med CEO i EconPartner Skullerud, Magnus Ohlsson, for å bli bedre kjent med selskapet.

Magnus Ohlsson i EconPartner Skullerud

EconPartner Skullerud har hatt kontorer i Skullerud Park siden 2013. Firmaet er i vekst, og etter oppkjøpet av Norsk Regnskaps-Reform AS består selskapet av 21 ansatte og har ambisjoner om å vokse videre.

Kunder i alle bransjer

EconPartner Skullerud er et selskap med solid kompetanse og Magnus forteller at selskapet har 350 kunder i alle mulige bransjer; fra små organisasjoner til store, internasjonale selskaper som opererer i inn- og utland.

– Våre ansatte har høyskoleutdannelse innen økonomi/revisjon og de fleste er autoriserte av Finanstilsynet.

Nyoppussede lokaler

Tidligere var lokalene til EconPartner Skullerud bygget opp av mange lukkede kontorer. – Nå har vi etablert et åpent landskap, noe som har gjort det åpent og luftig og legger bedre til rette for kompetanseutveksling. Vi ønsker å være i konstant utvikling, sier Magnus. – Vi er fornøyde med hvordan det har blitt etter oppussingen, fortsetter han. – og ønsker nå å innvie lokalet her.  Planen er å ha arrangementer her etterhvert.

Stortrives i Skullerud Park

Magnus forteller videre at firmaet stortrives i Skullerud Park. – Vi er veldig fornøyde med lokalene og fasilitetene Skullerud Park tilbyr. Møterommene, kantinen og auditoriet er blant fasilitetene som er i bruk av oss, og vi gleder oss til den nye kaffebaren, sier Magnus.

Spesielt treningsrommet er populært blant selskapets ansatte, og bedriften legger til rette for trening og har fellestreninger i treningsrommet, forteller Magnus.

Flere kunder på huset

EconPartner Skullerud har allerede flere kunder her på huset, og Magnus oppfordrer andre bedrifter i parken om å ta kontakt dersom det er noen med behov. – Vi er fleksible når det kommer til løsning, og kan ta hånd om alt fra mindre oppgaver til å være totalleverandør av økonomitjenester for ditt selskap, avslutter han.

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.