Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Endelig åpner Oslo Klatresenter!

Publisert: 28. mars 2017
Endelig åpner Oslo Klatresenter!

Førstkommende lørdag, 1. april, åpner endelig Oslo Klatresenter her på Skullerud. Åpningsdagen blir spekket med aktiviteter og underholdning, og det er gratis inngang for alle.

Program:
10.00-15.00:
 Ulike aktiviteter for barn, ungdom og voksne. Alle vil få muligheten til å prøve seg i klatreveggen uavhengig av erfaring. Oslo Klatresenter stiller med sikrere og alt du trenger av utstyr. Senteret har et eget aktivitetsrom hvor barna får utfordre seg med vertikal lek, og blir det fint vær settes det opp et klatretårn på utsiden av senteret.

16.00-18.00: Buldrekonkurranse for voksne. Det blir skrudd for alle nivåer; både for de som aldri har buldret før, og de som er mer erfarne. Det blir 30 problemer fordelt over ulike vanskelighetsgrader. Har du gått et problem blir du med i trekningen av premie på dette problemet. Det er altså 30 fete premier!

Etter åpningsdagen blir det bankett og konsert. Mer info om banketten og kjøp av billett til denne finner du her 

Lyst og luftig klatresenter
Oslo Klatresenter kan blant mye annet tilby en klatrevegg på hele 18 meter, og på toppen er det panoramavinduer med utsikt over Østmarka, helt ned til Lillomarka. Det blir altså et lyst og luftig klatresenter.

Velkommen skal dere være.

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.