Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Expo 2019!

Publisert: 18. september 2019
Expo 2019!

Vi ønsker velkommen til en av årets store begivenheter i Skullerud Park; nemlig Expo 2019 som blir en trivelig dag med underholdning og nettverksbygging! Alle som kommer får goodiebag og det blir servering av mat og drikke både med og uten alkohol.

Påmeldingsfristen har nå gått ut. Rakk du ikke melde deg på, men ønsker å ha stand under Expoen, kontakt Hege Jeanette, så skal vi se hva vi får plass til.

Praktisk info

Tid og sted: Torsdag 17. oktober kl. 14-16 i Olaf Helsets vei 5. Dagen starter i auditoriet, før vi beveger oss til naborommet, kantina, der standområdet er. Det koster ingenting å delta på Expo Skullerud Park, og du er velkommen uansett om din bedrift skal ha stand eller ikke, bare husk å meld deg på innen påmeldingsfristen.

Program

“6,5 tips til å ha det bra og gjøre det bra” med Solfrid Flateby

Vi gleder oss til et morsomt og inspirerende foredrag om arbeidsglede, arbeidsmiljø og god kultur på arbeidsplassen av en av Norges mest populære foredragsholdere, kjent for sitt glødende engajement. Solfrid Flateby har vært HR- og kommunikasjonsdirektør for selskap som Coca-Cola, Reitangruppen og Bavaria Nordic (BMW, MIINI og Porsche). I foredraget sitt snakker hun om hvordan vi kan få en bedre kultur på arbeidsplassen, hva som skal til for å ha det bedre, hvordan dette påvirker resultatene våre – og gir konkrete eksempel på hvordan vi kan gjøre dette”

Kåring av beste stand!

Det kan lønne seg å gjøre litt ekstra med standen sin i år, da vi for første gang kårer årets “beste stand”. Her ser vi på en rekke faktorer, blant annet engasjement hos de som står på stand, utseendet til standen og hva standen gjør for å skille seg ut (det kan være giveaways, konkurranser, testing av produkter eller annet – kun fantasien setter grenser!). Det vanker en flott premie til vinneren.

Quiz med premie

Under velkomsten skal vi også ha en quiz gjennom Kahoot; så last ned appen og registrer deg på forhånd. Vinneren av quizen får en flott premie.

Bli kjent med parkens mange leietakere

Vi har leietakere som jobber i en variert mengde ulike bransjer. På expoen har flere av de standplass. Bli kjent med hvilke produkter de ulike bedriftene tilbyr og se om det er noe du kan ha nytte av – eller omvendt?

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.