Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Flex Bemanning setter pris på fleksible kontorer

Publisert: 26. juni 2014
Flex Bemanning setter pris på fleksible kontorer

PIONERBYGGET: Flex Bemanning er et nystartet selskap som består av personer med lang erfaring fra bemanningsbransjen, Bernt Færestrand er en av partnere. Bildet viser gårdeier Anders Opsahl (til venstre) som ønsker Færestrand velkommen til Skullerud Næringspark.

– For oss er det viktig med brukertilpassede lokaler, sier Færestrand. – Her i Skullerud Næringspark kan kontorveggene flyttes når vi vokser. Det vi også setter pris på her, er gode møtefasiliteter. Lokalene ligger også nær marka med gode garderober, man kan trimme både ute og inne. For øvrig er det godt kollektivtilbud. Vi er blitt tatt godt imot og har gode muligheter for å vokse, forteller Færestrand som har funnet frem en golfkølle og et flyttbart golfhull i det store fellesområdet som er omkranset av kontorer med ulike selskaper.

Flex Bemanning er i utgangspunktet bransjeuavhengige, men har mange kunder innen bygg og anlegg. – Vi ordner ansettelser for siviløkonomer, bygningsingeniører og lagerpersonell, forteller Færestrand. – Nettverket vårt er stort, for øvrig kommer folk innom nettsidene våre der man kan legge igjen CV, sier han.

https://www.flexbemanning.no/

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.