Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Fra Barcode til Skullerud

Publisert: 10. mars 2020
Fra Barcode til Skullerud

Eiendomsmeglerforetaket Nordvik Østensjø flytter fra Barcode til Skullerud og har nylig åpnet nye kontorer i Skullerud Park. Vi har tatt en prat med de fire ansatte i foretaket som tidligere hadde kontorer i Bjørvika i Oslo sentrum.

Med Østensjø som fokusområde

– Vi er eiendomsmeglere med Østensjø som fokusområde, forteller meglerne i Nordvik Østensjø. – vi arbeider både med salg av bruktboliger og nybygg.

Daglig leder Don Tuan Tran forteller at de satt to år i Bjørvika, da under BN-Bolig, før de etablerte seg med nytt kontor på Skullerud under Nordviknavnet i februar. – Hovednedslagsfeltet vårt når vi satt i Bjørvika var Østensjø-regionen. Det har blitt mye reising til denne delen av byen de siste årene, forteller Don. Eiendomsmeglerne i Nordvik Østensjø kjenner med andre ord godt til området.

– Østensjø er et veldig spennende område å jobbe i, som øker i popularitet. I 2019 var Østensjø den bydelen i Oslo som økte mest, med hele 6,1% prisstigning i følge Eiendom Norges analyse, forteller Don. – Dette gjør det ekstra motiverende å jobbe her.

Meglerne i Nordvik Østensjø har flyttet fra Barcode til Skullerud – og er godt fornøyde med det.

Det eneste meglerkontoret på Skullerud

– Vi ville til Skullerud, forteller meglerne. – Det er ingen andre meglerforetak her og det er veldig lokalt og sentralt. Don forteller at de vurderte flere steder i starten, men sammenlignet med Skullerud Park var valget lett.

– Og vi er veldig fornøyde, forsikrer Don. – vi er imponerte over fasilitetene. Kantina, at det er et eget treningsrom vi fritt kan benytte, parkering og resepsjon er med på å bidra til at det er veldig bra her. Og så er det enkelt å finne frem hit. I tillegg er det bra med tømrer/vaktmester her. Lokalene våre fikk vi ferdig oppusset slik vi ville på kun en måned.

Med planer om å vokse

At Skullerud Park var riktig kontorsted for Nordvik Østensjø forsterkes av muligheten til å ekspandere. – Hvis vi vokser kan vi enkelt flytte internt i Skullerud Park til større lokaler, forteller Don. – vi får nok to ansatte til i løpet av året og har ambisjoner om å vokse videre. Da er fleksibiliteten og ekspanderingsmuligheten viktig for oss.

Benytter seg av tilbudene i nærområdet

– Vi trives veldig godt her i Skullerud Park, forteller Don. Han legger vekt på at det er utrolig hyggelige folk her. Meglerne synes de har fått et fint miljø og fellesskap med bedriftene som sitter rundt dem. – Vi har blant annet handlet både radio og kaffemaskin av naboene. Og både fotografen og elektrikeren vi benytter oss av sitter her på huset. Vi har et ønske om å benytte oss av de ulike tilbudene i nærområdet, sier Don. Meglerne i Nordvik Østensjø oppfordrer derfor alle som ønsker å komme på besøk og ta en hyggelig prat.

På et siste spørsmål om eiendomsmeglerne savner å sitte i Barcode kommer det et kjapt nei fra alle sammen. – vi trives godt her, avslutter Don.

Her kan du lese mer om Nordvik Østensjø.

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.