Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Gaia Solution – vil levere mer enn det kunden forventer

Publisert: 30. juni 2022
Gaia Solution – vil levere mer enn det kunden forventer

Vi har snakket med Leif og Kristin fra Gaia Solution. De har hatt kontorer i Skullerud Park i to år og trives veldig godt. Oppdragene kommer på løpende bånd, så hvis de finner rett person vil de gjerne ha en ny prosjektleder i gjengen.

I Gaia Solution jobber Tommy Nordhagen, Kristin Hornbæk-Simonsen og Leif Ø. Naglestad. Alle jobber som prosjektledere og gir rådgivning innenfor bransjene helse, Retail og IKT.

Levere over forventning

-Det er prosjektledelse som er vår kompetanse, sier Leif. Vi er ansvarlige for å gjennomføre prosjekter ute hos kunden hvor vi bruker ressursene hos de vi jobber for. Vi ønsker å skape et godt miljø i de prosjektene vi jobber i, vi er fremoverlente og vil levere litt mer enn det kunden forventer, legger han til.

Leif forteller videre at han har drevet selskapet i 25 år og han synes det er så gøy. De får nye prosjekter gjennom godt rykte og folk som har hørt om de eller har jobbet med de tidligere. Noen ganger må de dessverre takke nei til jobber også, for de har rett og slett ikke kapasitet nok til nye prosjekter.

To år på Skullerud

-Vi har vært her i to år, forteller Leif. Vi sitter mye ute hos kunder, men det er også veldig fint å komme hit og sitte på sitt eget kontor. Når vi kom hit fikk vi en veldig fin presentasjon av lokalene, vi likte fleksibiliteten, nærheten til t-banen, parkeringsplasser og felleslokalene. Og i tillegg er de som jobber her er veldig hyggelige, legger han til.

-Jeg bor i Drøbak og har tidligere jobbet på Skullerud da Telenor hadde lokaler her, sier Leif. Det er tillatt å ta med hund her, og jeg synes det er fint at man kan låne fat-bike her. Vi har brukt marka rett utenfor døra her en del, forteller han.

Tommy, Kristin og Leif i sofaen på kontoret i skullerud Park Fh: Tommy Nordhagen, Kristin Hornbæk-Simonsen og Leif Ø. Naglestad.

Ny kollega

1.juni fikk de en ny kollega på kontoret. Kristin får mye skryt av Leif for sine gode personlige egenskaper, og hun forteller selv at hun gleder seg til å jobbe med spennende prosjekter fremover.

-Vi ser etter nye kandidater hele tiden, vi har mange spennende prosjekter fremover, sier Leif. Vi trenger en prosjektleder som har godt humør og er fremoverlent. Du bør evne å skape god team-følelse i prosjektet, og ha stor ståpåvilje, sier Leif.

«Hvis du knekker nøkkelen som prosjektleder, er dette en herlig jobb», Leif Ø. Naglestad, Gaia Solution.

Sosialt og faglig

-Vi skal ut å spise på Aker Brygge i slutten av måneden også har vi lyst til å lære å seile. Kanskje vi kan gjøre det sammen? Vi prøver å sette av litt tid sammen selv om vi jobber mye på hver vår kant, slik at vi kan lære av hverandre, forteller Leif.

Hvordan ser en typisk dag ut for dere?

-En typisk dag for en prosjektleder? -Alltid varierende, sier Leif med et smil. Vår jobb er å tenke fremover og å holde dag-til-dag ledelsen. Vi er fokusert og målrettet på hvor vi skal, hva er vi i rute med, og hva ligger vi bak planen på? Jobber alle i prosjektet mot et felles mål? Jeg starter ofte møter med å viser frem målet, og videre viser jeg planen for å komme dit. Det er viktig å samle alle i prosjektet slik at alle vet hvor vi skal, avslutter Leif.

 

Om Gaia Solution

Antall ansatte: 3

Opprettet i 2001

De spesialiserer seg på rådgivning, prosjektledelse og programledelse.

Hjemmeside Gaia Solution.

 

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.