Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Gode dager på Oslo Klatresenter

Publisert: 28. november 2017
Gode dager på Oslo Klatresenter

Klatreinteressen blant det norske folk er økende. Nå har Norges største klatresenter, Oslo Klatresenter, hatt åpent siden april 2017, og kan melde om enorm interesse og besøk fra både nær og fjern.

– Vi var veldig spente på hvordan markedet for et stort klatresenter på Skullerud kom til å være da vi åpnet, forteller Marthe Stensrud, daglig leder på Oslo Klatresenter. – Men det har gått over all forventning med massevis av besøkende i både helger og på hverdager, smiler hun.

– Skullerud har vist seg å være et perfekt sted med tanke på tilgjengeligheten med t-bane og bussforbindelser. Med kun to minutter å gå fra t-banestasjonen er det enkelt for folk å komme hit, noe mange blir positivt overrasket over. I tillegg har jo mange arbeidsplassen sin på Skullerud, for ikke å snakke om alle som bor i området. Det er også flere spennende utendørs muligheter for klatring i Østmarka, så det virker som mange allerede har et forhold til klatring i området.

Klatring er for alle, og klatresenteret har et eget område for barn

Klatring er en spennende aktivitet og treningsform som passer for de fleste, og Marthe forteller om kunder i alderen 3-70 år som kommer på drop-in. I tillegg til drop-in tilbyr klatresenteret gruppetreninger for barn, ungdom og voksne, diverse kurs, buldring, tauklatring og ikke minst det meget populære tilbudet om bruk av autobelay, som gir deg mulighet til å dra alene og klatre.

Unikt i Oslo

Autobelay er automatiske sikringsmaskiner som gjør at du kan komme alene, feste deg til disse og klatre uten klatrepartner. Dette krever ingen tidligere erfaring, kun en opplæring på 15 minutter av en av klatrevaktene på senteret. I Oslo er det kun Oslo Klatresenter på Skullerud som tilbyr denne muligheten.

– Dette er et veldig fint lavterskeltilbud for både nybegynnere og erfarne klatrere, forteller Marthe.

– Og ettersom vi er de eneste i Oslo som tilbyr dette kommer det folk fra hele Oslo, Asker og Ski som er nysgjerrige på senteret og mulighetene her.

Marthe viser frem Autobelayene på Oslo Klatresenter. Dette er blant de mest populære klatretilbudene på senteret.

Rabatt på nybegynnerkurs

Ønsker du derimot å kunne bruke hele senteret er det nødvendig med et nybegynnerkurs som lærer deg å sikre. Kurset varer i tre timer og etter dette får du mulighet til å klatre gratis i to uker. Alle leietakere i Skullerud Park får rabatt på nybegynnerkurset. Leietakere betaler kr. 590,- i stedet for kr. 790,- som er ordinær pris. Husk inngangskortet til Skullerud Park for å benytte deg av rabatten.

Videre forteller Marthe om diverse arrangementer på senteret med buldrekvelder, jentebuldring, opplevelsesdager, byttekveld, barselklatring og mye annet.

– Det er mye spennende å bli med på! Nytt nå er morgenklatring på tirsdager og torsdager fra 7-9, som er perfekt før jobb, forteller Marthe.

– I tillegg er det mange som benytter seg av muligheten til å ha bedriftsarrangementer og barnebursdager her.

Fra barneavdelingen på Klatresenteret der der har lagt inn nett mellom etasjene som barna kan gå på.

For mer info om Oslo Klatresenter og de mange tilbudene som er her, ta en titt på nettsiden deres.

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.