Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Gratis munnbind i Skullerud Park

Publisert: 9. november 2020
Gratis munnbind i Skullerud Park

Vi håper alle tar vare på seg selv og hverandre og at alle holder seg friske. Å ha regelmessig kontakt med ansatte og kolleger er viktig akkurat nå. Vi oppfordrer til å vise omsorg og spørre ansatte, kolleger, ledere og naboleietakere om hvordan det går. Gi positiv feedback og skryt litt av hverandre. Det er så lite som skal til for å gjøre en annens hverdag bedre.

Gratis munnbind til leietakerne

I tråd med reglene fra myndighetene er det påbudt med munnbind flere steder. I november har våre hyggelige resepsjonister, Anna-Stina og Ann-Kristin, delt ut gratis munnbind til leietakerne i Skullerud Park.

Påbudt med munnbind i kantinen

I tråd med reglene fra myndighetene må alle som er innom Skullerud Park, fra og med 29. oktober og inntil videre, ha på munnbind når de beveger seg rundt i kantinen. Unntak når man sitter ned ved bordet i kantinen.

Vi bryr oss om våre leietakere i Skullerud Park og vi oppfordrer til bruk av munnbind også på fellesområdene der det ikke er mulig å overholde en avstand på 2 meter.

Ta vare på hverandre og kontakt oss gjerne hvis det skulle være noe.

Les mer om smittevernsreglene for Oslo kommune her.

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.