Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Gründer hjelper gründerbedrifter

Publisert: 21. august 2020
Gründer hjelper gründerbedrifter

Gründerbedriften Helt Inkludert har startet Daglig Leder Klubben for å hjelpe små gründerbedrifter. Vi har tatt en prat med Trude Emaus fra Helt Inkludert som står bak konseptet.

Trude forteller at hun driver selskapet Helt Inkludert sammen med samboeren, Sturla. – I tillegg til at Sturla jobber innenfor helse og sosial, og at vi sammen er medeiere i et selskap som driver med BPA (Brukerstyrt Personlig Assistanse), har jeg startet konseptet «Daglig Leder Klubben». – Jeg kaller meg selv en startmotor, forklarer Trude. Jeg har jobbet med gründere i 30 år innen regnskap, administrasjon og forretningsutvikling. 1. mars startet jeg opp for meg selv. Men så kom Covid-19 og jeg måtte tenke nytt. Jeg spurte meg selv spørsmålet; hva trengs der ute? Da kom den digitale satsingen Daglig Leder Klubben til. Denne startet jeg opp med 1. august, så vi er i startfasen, men vi har allerede fått flere medlemmer i klubben, smiler Trude.

Hjelper små gründerbedrifter

Trude forteller at formålet med Daglig Leder Klubben er å hjelpe små gründere. – Jeg hjelper de som må være typ regnskapsførere, forretningsutviklere, selgere og markedsførere i ett. De har alle stillinger, rett og slett fordi de bare er én person. Gründere i denne posisjonen har som regel tusen tanker i hodet. Min jobb er å hjelpe å strukturere hverdagen deres, samt hjelpe de med alle formelle krav som er, sier Trude.

– Vi har felles ledermøte hver mandag hvor vi strukturerer uka og setter mål. I tillegg går vi gjennom formelle krav. Vi jobber med å strukturere arbeidsoppgaver og hva konkret du skal gjøre for å nå målet ditt, forteller hun. – Jeg har fokus på 24-timers mennesket i jobben min. Man blir fort oppslukt av arbeidet som gründer. Det er viktig at man har en balansert hverdag og ikke er kun gründer hele tiden, smiler Trude.

Community for gründere

Trude forteller at hun har kunder i alle type bransjer og over hele Norge. Hun har mange kunder som er digitale og med digitale produkter, men har og kunder som ikke har nettside for bedriften engang. Trude beskriver engasjert at hun ønsker å bidra til å bevare de små og lokale bedriftene. Med da den typiske alt i ett-gründeren som hovedmålgruppe. – Vi har laget et digitalt community for gründerne. Her blir medlemmene nesten som kollegaer og får diskutert og pratet. Ingen er gode på alt, så det er viktig med dette fellesskapet der gründerne får samarbeidet med andre og har noen å diskutere med.

I tillegg til å jobbe med nyoppstartede og godt etablerte gründere jobber hun og i prosess. – Jeg arbeider med aktører som trenger hjelp til å starte opp sin virksomhet og stake ut en kurs, sier Trude.

Jobbet hjemmefra før Skullerud Park

Trude forteller at de ble kjent med Skullerud Park gjennom bedriften Verdia som de har et samarbeid med og som sitter i nabolokalet.  – Samboeren min jobbet for dem da daglig leder var på reise hele våren, og ble da kjent med lokalene ved å sitte på kontor her i denne perioden. Vi syntes det var såpass fint her at vi bestemte oss for å flytte inn vi og, smiler Trude som videre forteller at hun jobbet hjemmefra før de flyttet bedriften til lokalene i Skullerud Park. – Vi trives veldig godt! Noe av det beste er at det er så mange gode fasiliteter her. Kaffebar, kantine, parkering og treningsrom… Og vi får virkelig brukt de ulike fasilitetene, slår Trude fast. – I tillegg ligger Skullerud Park nær marka og t-bane, så tilgjengeligheten her er veldig bra, avslutter hun.

 

Er du nysgjerrig på Daglig Leder Klubben og Helt Inkludert? Les mer på dlklubben.no og heltinkludert.no

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.