Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Gründere valgte kontorlokaler utenfor Oslo sentrum

Publisert: 27. august 2015
Gründere valgte kontorlokaler utenfor Oslo sentrum

Skullerud Park på Skullerud lever opp til sitt eget slagord «Skap din egen historie». Nok en gründerbedrift etablerer seg i parken. Det ferske firmaet Runestein flyttet inn i Pionerbygget for noen uker siden.

Selskapet består av Steinar Nordbø (til venstre) og Rune Lie, begge to har lang erfaring fra grafisk bransje. Nå var tiden inne for å starte noe sammen. Sommerferien brukte de til å få på plass regnskapsfører, kontorlokaler og lignende. Og allerede etter noen få uker her på Skullerud har de fått det travelt på jobben.

-Hva er viktig når man starter opp? Må man ha en rik samboer?

-Det avgjørende er å ha et stort nettverk, man må ha gode relasjoner med mange. Slik er det lettere å få kunder, forklarer Rune.

-Og det er nettopp også vårt store nettverk som gjør at vi kan tilby gode løsninger til kundene våre, fortsetter Steinar.

-Hva slags tjenester leverer dere?

-Vi er meglere innen grafisk produksjon. For våre kunder tar vi jobben med å innhente tilbud fra mange leverandører. Vi leverer kort sagt alt som man kan sette en farge på, for eksempel trykksaker, nøkkelbånd, tekstiltrykk, foliering av biler og lokaler, veggskilt, storformat print, beachflagg, seil, DM-er, brosjyrer og profileringsartikler.

-Oi, det var mye forskjellig.

–Vi kan mye om mye. Mange av våre kunder er reklamebyråer som outsourcer oss til større leveransepakker. Reklamebyråets kunde skal kanskje ha produsert veldig mye forskjellig, og prosjektledere generelt har mer en nok annet å ha fokus på i forbindelse med en kampanje. Da kommer vi inn i bildet og sørger for at alle produksjoner følges opp når det gjelder avtalte tidsfrister og kostnader.

-Vårt kontaktnett gjør også at vi kan levere raskt når det gjelder. En av kundene våre skulle ha en spesiell talerstol til et seminar og oppdaget at det var syv ukers leveringstid, noe som var alt for lang tid. Vi løste saken ved å bruke en av våre leverandører innen skiltproduksjon. De stilte om sine maskiner og med litt kreativ plastsnekring produserte de talerstolen i løpet av kort tid, forklarer Rune mens Steinar stiller seg opp bak den innpakkede talerstolen.

Hvorfor valgte dere Skullerud Park?

-Først og fremst fikk vi en time kortere reisevei siden vi bor på denne siden av byen. Det er også kjapt å kjøre ned til sentrum når vi skal i møter. Da bruker vi en av elbilene som Skullerud Park låner ut til leietakere. For øvrig er det bra at det er et miljø her med andre firmaer, både på tunet her i femte etasje og i hele parken. Det er en god blanding av bransjer i parken slik at det er mulig å gjøre forretninger med hverandre, sier Steinar.

– Det er også veldig greit med resepsjon. Vi er bare to i bedriften og kan ikke være på kontoret hele tiden. Resepsjonen tar imot budbiler og lignende for oss. For øvrig er det jo flott med treningssenter, kantine og andre servicetilbud.

Runestein holder til i femte etasje og har utsikt ned til atriumet i Pionerbygget. Vegg i vegg med atriumet kan leietakerne spille fotball. Men det har ikke Runestein tid til denne dagen. Rune småjogger forbi. Han må hente en pakke i resepsjonen.

Her er nettsiden til Runestein

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.