Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Hva skjer på Expoen?

Publisert: 17. oktober 2017
Hva skjer på Expoen?

Med over 40 påmeldte bedrifter til Expo Skullerud Park og Aleksander Gamme som tar turen for å underholde oss, gleder vi oss til en bra dag i parken den 26. oktober.

Program:

26. OKTOBER KL. 14-17 I KANTINA I PIONÉRBYGGET, OLAF HELSETS VEI 5

Morsomt og spennende foredrag med Aleksander Gamme

Aleksander Gamme har gått verdens lengste skitur og kommer til expoen for å fortelle artige historier fra turen. Aleksander er en ettertraktet foredragsholder og er kjent for å kombinere spektakulære eventyr med solide doser humor og galskap. Med refleksjoner rundt risiko, fokus, viljestyrke og selvledelse tar han tilhørerne med på et dypdykk i hva som skjer mellom ørene på de lange ekspedisjonene. I situasjoner hvor alt avhenger av at du er din egen optimale lagspiller.

Bli kjent med parkens mange leietakere

Vi har leietakere som jobber i en variert mengde ulike bransjer. På expoen har flere av de standplass. Bli kjent med hvilke produkter de ulike bedriftene tilbyr og se om det er noe du kan ha nytte av – eller omvendt?

Hva skjer i parken fremover?

Kaffebar, museum, lansering av nytt intranett og annet snacks står på tapeten når vi forteller om nyheter i parken. Bli også bedre kjent med våre to nyansatte, Andrea og Stein-Yngve, som er ansvarlige for Skullerud Park og alle våre leietakere.

Servering

Vi byr i samarbeid med nyinnflyttede Kreativ Catering på nydelig og variert fingermat. I tillegg serverer vi bobler i glasset, så her skal det være noe for enhver smak.

Trenger sykkelen en oppfriskning etter sesongen?

Sørensen Sykler er tilstede under Expoen og gjør reparasjoner på din sykkel til en god pris! De vil også vise frem nyheter på sykkelfronten og andre godsaker. I tillegg tar Torshov Sport og Sørensen Sport turen for å vise noen av sine produkter.

Oslo Klatresenter inviterer til gratis prøvetime med klatring

Oslo Klatresenter ønsker å invitere alle med tilknytning til Skullerud Park til gratis prøvetime med klatring. Klokken 17.00 er det oppmøte i resepsjonen på Oslo Klatresenter. Senteret stiller med instruktør som hjelper til med utstyr, holder opplæring i autobelay, introduksjon i buldring og gir teknikktips. Det eneste du må ha med deg er vanlige treningsklær og dere er velkomne til å klatre på egenhånd etter timen.

Expoen foregår fra kl. 14-17 denne dagen og vi gleder oss til topp stemning. Velkommen!

Obs: har du ikke meldt på din bedrift? Ta kontakt med Elisabeth, så skal vi se hva vi kan gjøre for å få plass til deg og din bedrift!

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.