Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Juletrær søker gaver til Blå Kors

Publisert: 23. november 2020
Juletrær søker gaver til Blå Kors

Julen er barnas høytid, men for mange barn og familier er  julen en ekstra vanskelig tid. I år er et spesielt år, og som følge av pandemien er det ekstra mange som er ensomme. Her ønsker vi i Skullerud Park å være med å bidra.

Gi en gave til de som trenger det mest

Etter en enorm giverglede blant alle i Skullerud Park de siste årene gjentar vi i år konseptet der vi samler inn julegaver til de som trenger det mest. I perioden 1. desember – 16. desember har vi juletrær ved resepsjonene i Olaf Helsets vei 5 og Olaf Helsets vei 6 som ønsker seg julegaver. Alle som vil bidra er velkommen til å legge gavekort og gaver til små og store, samt familier, under trærne. Gavene som samler seg her i denne perioden gir vi til organisasjonen Blå Kors, som deler ut dette til sine brukere under julefeiringer som de arrangerer i julen.

Hva slags gave kan jeg gi?

Du bestemmer selv hva du vil gi, og alle gaver blir satt stor pris på. Vi har delt opp alternativene i tre kategorier:

1: Gavekort

Grunnet dagens situasjon med Covid-19 setter Blå Kors ekstra stor pris på å motta gavekort i år, da det er en utfordring å ompakke gaver. Dette kan være gavekort på mat og klær, eller gavekort på hyggelige opplevelser og familieaktiviteter som familiene tilknyttet Blå Kors ikke har mulighet til å ta seg råd til selv.

2: Fysisk gave

Av fysiske gaver blir det satt pris på gaver til både barn, voksne og familier. Gaver som ullundertøy og lego er veldig populært. Blå Kors forklarer at de får veldig mange gaver til barn i alderen 0-3 år og veldig lite til de i aldersspennet 10-16 år. Ettersom de som mottar gavene sjelden får nye ting er det ønskelig at de til jul får noe nytt og ikke noe som er brukt.

3: Penger

Hvis du ikke er innom kontoret eller ikke ønsker gi gavekort eller en fysisk gave blir Blå Kors svært takknemlig om du vil vippse et valgfritt beløp til 13130. Hvis du vippser penger, øremerkes disse innkjøp av gaver/leker.

Hvordan går du frem

Vi håper så mange som mulig ønsker å bidra til å gjøre julen litt bedre for de som nødvendigvis ikke har så mye.

Om Blå Kors

Mange barn vokser opp i hjem med rus. Når hverdagen blir til høytid forsterkes alt som allerede er vondt. Blå Kors arbeider for å gi støtte, trygghet og gode opplevelser til barn, unge og voksne som har det tøft. Du kan være med å gjøre forskjell ved å gi en gave. Blå Kors har samlinger av familier på juleaften. I år er nødvendigvis samlingene mindre enn hva de pleier å være, men Blå Kors har gode måter for å dele ut gaver til så mange som mulig på. Blå Kors ønsker å rette en stor takk til alle gavmilde sjeler i Skullerud Park. Dette blir satt stor pris på. Les mer om Blå Kors på blakors.no

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.