Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Juletrærne i Skullerud Park ønsker seg julegaver

Publisert: 1. desember 2021
Juletrærne i Skullerud Park ønsker seg julegaver

Julen er en tid som for mange betyr tradisjoner, fine stunder med familie og venner, god mat, gaver og annen hygge. Men dessverre er det ikke alle som gleder seg til jul. Her ønsker vi i Skullerud Park å være med å bidra. For fjerde året på rad skal vi samle inn julegaver til familier som trenger en ekstra hjelp til jul.

Juletre ønsker seg gaver

Etter en enorm giverglede blant alle i Skullerud Park i fjor gjentar vi i år konseptet. I perioden 1. desember – 12. desember har vi juletrær ved resepsjonene i Olaf Helsets vei 5 og Olaf Helsets vei 6 som ønsker seg julegaver.

Alle som vil bidra er velkommen til å legge gaver til både små og store, samt familier under trærne. Gavene som samler seg under trærne i denne perioden har vi besluttet å gi til Frivillighetssentralen Bøler.

Juletre med pynt og tre gaver under seg

Om Frivillighetssentralen Bøler

Frivillighetssentralen har mange familier innom seg, og de samarbeider mye med Utekontakten og de åpne barnehagene i bydelen. Frivillighetssentralen er en møteplass for hele nærmiljøet. Deres innsats for nærmiljøet er kjempeflott, og de er derfor gledelig at vi i år kan støtte deres arbeid.

Frivillighetssentralen oppfordrer på sine nettsider:

Trenger du hjelp – ikke vær redd for å spørre.
Ønsker du å bidra – ikke vær redd for å rekke opp hånden
.

Bøler Frivilling Sentral logo

Slik kan du bidra

Vi håper så mange som mulig ønsker å bidra til å gjøre julen litt bedre for de som nødvendigvis ikke har så mye. Frist for innsamling er 12. desember.

Tusen takk

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.