Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Keystep fant nøkkelen til gode kontorlokaler

Publisert: 16. desember 2014
Keystep fant nøkkelen til gode kontorlokaler

Skritt for skritt utvider Keystep sine kontorlokaler, det skjer nesten årlig. IT-selskapet har rundt 80 ansatte hvorav omkring 45 holder til i Vekstsenteret som er en del av Skullerud Park. De andre er stasjonert ute hos kundene. På bildet ser du direktør Svein Bergsli i Keystep og Grete Hoel som er eiendomssjef Skullerud Næringspark.

–Hvordan havnet dere her på Skullerud?

–Vi falt for navnet Vekstsenteret og muligheten for å la lokalene vokse. Skullerud Park er imøtekommende hver gang vi har behov for mer plass.  Med den siste utvidelsen som nylig ble gjennomført, har vi fått på plass blant annet flere møterom og ulike fellesareal. Vi har også delt lokalene inn i soner etter hvilke oppgaver hver og en av oss har. Noen jobber mest med kunder, andre jobber med drift, osv. Det var nettopp denne fleksibiliteten med lokalene som gjorde at vi valgte Skullerud Park, forteller Bergsli.

–Frisk lilla på veggen?

–Enkelte var først litt skeptiske til de veggene som ble lilla. Men da alt ble ferdig her, ser vi hvor fint det ble. Fargen var et forslag fra en interiørdesigner. Det er ikke alle veggene som er lilla, her går det også i hvitt og grått.

–Leietakere i Skullerud Park har ofte kunder eller leverandører en etasje opp eller ned eller i en av de andre bygningene her. Gjelder dette også dere?

–Ja, vi har for eksempel Anders Opsahl og Skullerud Park som en av våre kunder her. Vi har også EET som leverandør av en del komponenter til datamaskiner, de holder til i samme bygning som oss. For øvrig vil jeg si vi er fornøyd med hvordan man legger ting til rette i fellesarealene for leietakerne. Her er det både trimrom, TV på veggen, kaffebar, massasjestoler, kantine og gode parkeringsmuligheter, sier Bergsli mens han og Grete Hoel tar en ekstra kikk på lokalene.

 

Her er nettsidene til Keystep

Her er flere leietakere i Skullerud Park

Her er en del av servicetilbudene til leietakere i Skullerud Park

Her er mer om bygningen Vekstsenteret

Meld deg på nyhetsbrev

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.