Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Konsulentselskap innen lederutvikling inn i Skullerud Park

Publisert: 20. februar 2020
Konsulentselskap innen lederutvikling inn i Skullerud Park

Vi ønsker velkommen til konsulentselskapet Terrosa! Lederutviklingsselskapet har nylig flyttet inn i Olaf Helsets vei 6 i Skullerud Park, og her kan du bli bedre kjent med de.

Konsulentselskap innen leder- og prestasjonsutvikling

– Vi jobber mye ute hos kunder. Det vi konkret arbeider med er leder- og prestasjonsutvikling. Vi jobber både med ledere og ansatte, forteller Erik Simensen i Terrosa.

Det 4,5 år gamle selskapet består av tre ansatte, der to av de har kontor i Skullerud Park. I tillegg benytter de seg av en fjerde konsulent ved behov.

Erik Simensen i Terrosa hjelper ledere med å bedre resultatene sine.

Terrosa hjelper bedrifter med å bedre resultatene sine

Erik forklarer at de jobber med både små og store firmaer. – Vi ønsker å jobbe med alle som er interessert i utvikling. Vi jobber både med grupper av ledere, samt enkeltindivider. Vårt mål er å hjelpe ledere med å bedre resultatene sine gjennom lederskapet, forteller Erik.

Av bedrifter selskapet jobber med i dag nevner Erik alt fra store til små bedrifter; Bohus, Rema1000, Capgemini, Asplan Viak, Millum og AA Elektro er blant kundene.

Hvorfor Skullerud Park

Hovedgrunnen til at valget falt på Skullerud Park for Terrosa var at firmaet Varoma bestemte seg for å flytte sin bedrift hit. De to firmaene har samarbeidet over mange år og hatt kontorlokaler samme sted, og ønsket derfor å fortsette å sitte på samme lokasjon. Det var derfor ikke gitt at lokalene kom til å være perfekte for Terrosa, men Erik fastslår at de er veldig fornøyd med valget.

Rutiner på bygget funker – og det er farlig god mat i kantina

– Bygget og kontoret i seg selv passer oss, og er veldig trivelig. Omgivelsene er fine. I tillegg ser vi at fasiliteter og rutiner funker. Ann-Kristin i resepsjonen og Jack på service er veldig flinke og alt har gått i orden som planlagt. I tillegg er parkeringen et stort pluss. Her er det parkeringsplasser til både oss og kundene våre, noe vi er avhengige av. For ikke å snakke om at det er farlig god mat i kantina, avslutter Erik med et smil.

Les mer om Terrosa her

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.