Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Kontorlokaler 10 meter fra marka

Publisert: 15. februar 2022
Kontorlokaler 10 meter fra marka

I Skullerud Park tilbyr vi kontorlokaler for både små og store bedrifter. Kontorparken har en unik plassering i Oslo, 10 minutter fra sentrum og 10 meter fra marka. Her har du Østmarka med sine fantastiske turmuligheter rett utenfor kontordøra. I tillegg har du Norges største klatresenter, samt gode treningssentre i umiddelbar nærhet. Her er det enkelt å bruke tiden før eller etter jobb på trening. Inne eller ute – det er ditt valg.

Kreativitet og overskudd

Hvorfor er dette så viktig, sier du? Fordi forskning viser at trening, spesielt i skog og mark, fører til bedre hukommelse og økt kreativitet. Uansett om du er en nyoppstartet gründerbedrift, eller jobber i en mellomstor bedrift med 50 ansatte, er det viktig med fysisk aktivitet, slik at du har overskudd og kreativitet til å videreutvikle bedriften din.

Aktiv med kolleger

Skullerud Park legger til rette for en aktiv livsstil. Hva med å ta teams-samtalen på øret mens du går en time i skogen? Eller ta med kaffen en tur ut og få frisk luft? Vi kan også anbefale å legge en sosial sammenkomst med kolleger til skogen, hvor en tur avsluttes rundt bålpanna med noe varmt i koppen.

 

Dame foran utsikt til solnedgang
Foto: Blu Acciaio

Skogen rett utenfor

Østmarka består av flere tusen mål skog og har over 250 innsjøer og tjern. Det er enkelt å spenne på seg skia på parkeringsplassen rett utenfor jobb og ta seg en tur før arbeidsdagen starter. Eller en løpetur i marka rett etter jobb. Med kontorer i Skullerud Park avsluttes arbeidsdagen der skogen starter.

Nettverksbygging og sosiale eventer

Hvis du velger et kontor i Skullerud Park får du mer enn et kontor. Du får nærhet til marka, til treningssenter, til Oslo Klatresenter, til en rekke servicetilbud – ja rett og slett alt du trenger for å kombinere jobb med en aktiv og sunn livsstil. Vi har som fokus å legge til rette for nettverksbygging, samarbeid og kompetansedeling på tvers, så våre leietakere skal få maksimalt ut av mulighetene man får av å sitte i en næringspark med flere bedrifter. Dette gjør vi ved å ha ulike fellesfasiliteter og sosiale soner. Felles kantine og kaffebar er naturlige samlingssteder der man slår av en prat. Loungeområder og spillområder med shuffleboard, bordtennis og foosball gjør at man blir kjent på en avslappet måte. I tillegg arrangerer vi ulike eventer i løpet av året. Du kan lese mer om alle våre fasiliteter.

Foto: NTB

Rom for vekst

Vi tilbyr ulike kontorlokaler for bedrifter og gründere, og vi vet hvor viktig det er for mindre og mellomstore bedrifter å ha muligheten til å utvide. Hos oss kan du utvide lokalene etter hvert som bedriften din vokser. Ønsker du en omvisning eller et uforpliktende tilbud? Ta kontakt med oss.

Mann ute i snøen med telt og bål

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.