Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Kreativ catering er ny kantinedriver i Skullerud Park!

Publisert: 16. desember 2019
Kreativ catering er ny kantinedriver i Skullerud Park!

Spennende nyheter i Skullerud Park! Fra og med 6. januar 2020 tar dyktige Kreativ Catering over driften i kantinene i Olaf Helsets vei 5 og 6.

Kreativ Catering har spesialisert seg på å lage annerledes og spennende cateringmat. De har hatt sine lokaler i Skullerud Park siden april 2017. Når de nå tar over kantinedriften i parken har de mål om å levere god og variert mat, som de kan være stolte av å levere.

Tommy Østhagen i Kreativ Catering gleder seg til å levere god og variert mat i kantinene i Skullerud Park fra nyåret av.

Flinke kokker i et bra kjøkken

– Vi ønsker å lage god mat. Så enkelt og så vanskelig, starter Tommy Østhagen i Kreativ Catering. Han er selv Norgesmester i Kokkekunst. – Det skal være gøy for kokkene å lage mat. Vi har fått med oss flinke folk på laget. Gårdeier bruker mye penger på at kantina blir fin å jobbe i slik at kokkene trives. For det er kokkene som avgjør om maten blir god eller ikke, sier Tommy og kommer med et eksempel. – Det kan stå ett eller annet fint kjøtt med cognacsaus på menyen. Det sier deg egentlig ingenting, for på Toro-pakka står det akkurat det samme. Det er kokkene som gjør at maten blir bra. Her har vi fått inn restaurantmennesker med erfaring fra gode restauranter.

Variasjon er viktig

I kantina vil det bli servert alt fra asiatisk mat til norsk husmannskost. Variasjon er viktig. Det gjelder både type mat og ulike smaker, men også hvordan maten ser ut og blir presentert. – Vi kommer til å ha fokus på å ha minst mulig stålbakker. I stedet kommer i til å bruke terracotta og porselen for å gjøre det til en blanding av restaurant og hjemmekoselig, sier Tommy.

Mat fra bunnen av

Kjøkkenet vil ikke være helt ferdig når Kreativ Catering tar over. Det blir litt enklere mat i starten, men Tommy lover at det er verdt ventetida og at de kommer til å servere deilig mat fra bunnen av. – Skikkelig pastamaskin er kjøpt inn slik at vi kan lage pasta fra bunnen av. Vi lager fiskekaker og burgere fra bunnen av. Pølser får vi fra vårt eget pølsemakeri, Metervare, forteller Tommy. – Vi skal lage god mat. Det blir ikke en standard stor kantinebuffet som aldri blir forandret,. Det blir heller færre ting og god variasjon.

Blir en del av folks hverdag

– Dette blir vår første erfaring med kantinedrift, så vi må prøve oss litt frem. Vi hadde aldri drevet pølsemakeri da vi startet opp Metervare heller, smiler Tommy. – Vi synes det å drive kantina er en stor og morsom oppgave. Restaurantbesøk skjer gjerne på kvelden og ved festlige anledninger, men når vi nå skal drive en kantine blir vi en del av hverdagen til folk, noe som er ekstra fint, avslutter Tommy.

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.