Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Kreativ Catering – nye tjenester og flere kokker på laget

Publisert: 18. mars 2022
Kreativ Catering – nye tjenester og flere kokker på laget

Kreativ Catering vokser seg stadig større og har laget nye produkter og tjenester under pandemien. Med nye ansatte på laget og en verden som åpner opp igjen tror kontorsjef Henrik Solberg, at denne våren blir deres beste noensinne.

Vi kommer inn på et kjøkken hvor 9 kokker står og jobber rundt et stort arbeidsbord. I morgen skal maten serveres til et større arrangement på Rockefeller i sentrum. Grønnsaker vaskes, kuttes og tilberedes. En kokk lager kakerøre, en annen steker kjøtt i ovnen. Alle smiler når de kikker opp fra arbeidsstasjonen sin.

Henrik forteller at her jobber det 28 kokker. Både lærlinger og faglærte. Alle med en lidenskap for mat og kokkefaget. Når pandemien kom til Norge, måtte Kreativ Catering permittere alle sammen. Så kunne ledelsen hente de tilbake en etter en etter hvert som Norge åpnet opp igjen og folk fikk høre om matkassene deres. Det begynte med at de lagde matkasser til nyttårsaften et par år, men i januar 2021 satset de videre da etterspørselen bare ble større. Det ble en suksess fra første stund.

Kjøkkenet til Kreativ Catering på Skullerud

Sentralt på Skullerud

Kreativ Catering ble etablert i 2003 av Tommy Østhagen og flyttet til Skullerud Park i 2017 da de så et behov for større lokaler enn de hadde på Hauketo. I tillegg til et stort produksjonskjøkken har de også 4 kontorer i Olaf Helsets vei 5.

-Når vi skulle finne nye lokaler var vi i kontakt med flere steder, sier Henrik. Det var viktig for oss at det var kort vei til sentrum, men også utover mot Kolbotn og Ski. Hovedvekten av våre kunder bor og holder sine arrangementer på Nordstrand, Lambertseter og Hauketo, så nærheten til alle disse områdene var viktig, legger han til.

-Vi ble tatt veldig godt imot her og fikk god hjelp til å bygge opp det kjøkkenet vi ville ha, forteller Henrik.

2 kokker tilbereder mat på kjøkkenet

Nytt konsept

-Dette kommer til å bli en kjempevår. Arrangementer på rekke og rad og vi har et nytt konsept som heter Signatur som vår nyeste kokk og leder Alexander Østli Berg har ansvaret for, forteller Henrik.
Alexander har blant annet vært kaptein på kokkelandslaget, og er en veldig dyktig kokk.
Etter en stadig økende etterspørsel av skreddersydde arrangementer ønsker vi å tilby et konsept hvor kunden kan få det lille ekstra i alle detaljer. Temafest, 8 – retters meny eller lite intimt middagsselskap, -valget er ditt med dette konseptet, sier Henrik.

En kokk viser frem maten hun har laget

Populært med trening

Vi har en del ansatte som bruker treningsrommet her, forteller Henrik. Ellers synes vi dere er flinke til å lage i stand arrangementer her som vi gjerne er med på. De som jobber her, kommer fra hele Oslo og utover mot Vestby. Vi har et ganske ungt miljø og prøver å legge til rette for sosiale sammenkomster og synes det er fint at de ansatte også er venner på fritiden, legger han til.

En av kokkene som jobber i Kreativ Catering

Flere selskaper

Kreativ Catering driver begge kantinene i Skullerud Park. Derfra kan alle som sitter i parken bestille møtemat, overtidsmat, bakevarer, kaffe osv. I tillegg har vi en egen rabattkode så alle leietakerne her får en rabatt av oss, forteller Henrik.

De har også et datterselskap som heter Metervare som produserer spesialpølser som har navn fra gatenavn og steder i Oslo. De har utviklet seg mye de siste årene fra å selge produktene til storhusholdning til privatpersoner og er nå i salg i Meny og Coop butikker over hele landet, forteller Henrik.

-Vi er klare for å skalere opp enda mer, avslutter han med et smil.

 

 

Om Kreativ Catering

  • Antall ansatte 35
  • Kreativ Catering ble etablert i 2003
  • Hovedtjenesten deres er catering til arrangementer i alle størrelser og til alle anledninger. I tillegg har de også produksjon av matkasser, leverer tapas og har en kantinedrift.
  • Datterselskapet Metervare produserer spesialpølser som selges i Meny og Coop-butikker over hele landet.

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.