Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Lån sykler til firmaturen. Bording Cognito dro til fjells.

Publisert: 18. september 2014
Lån sykler til firmaturen. Bording Cognito dro til fjells.

Skullerud Park har flere sykler til utlån, det er av typen fatbikes med kraftige hjul, noe som gjør at du kommer deg fint frem også på stier. Bording Cognito, som er et dialogbyrå som holder til i Skullerud Park, tok med seg lånesykler opp på fjellet. Turen gikk i midten av september til Mårbu som ligger på Hardangervidda.

Fra venstre i det store bildet: Dag Rune Bekkemellem, Thomas Ladefoged og Jørgen Knarbo Akselsen.

I montasjebildet: Marthe Eidahl, Dag Rune Bekkemellem og Leif Ketil Solberg, i tillegg Pål Brun Haugen som fisker samt Thomas Ladefoged som tar seg en dukkert.

Du kan fritt låne fatbikes dersom du er ansatt i et firma som leier lokaler i Skullerud Park og dersom sykkelturen er i forbindelse med jobben. Hva med å ta med forretningsforbindelser på en liten lunsjtur i marka? Eller kanskje du skal ut et jobbærend? Seks sykler står tilgjengelig.

Slik låner du sykler

For å booke en sykkel, kontakter du Jeanette på sentralbordet i bygningen Vekstsenteret, enten ved å møte opp eller ved å sende e-post til sentralbord@oh6.no. Du har ikke booket sykkelen før du har fått svar fra Jeanette, for hun må sjekke om den er ledig.

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.