Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Ledige lokaler til legekontor

Publisert: 27. oktober 2021
Ledige lokaler til legekontor

Har du en drøm om å starte eget legekontor? Eller er du allerede del av en praksis som ønsker å flytte på seg? I Skullerud Park har vi nå ledige lokaler som passer perfekt til å bli legekontor.

Fleksible og moderne lokaler

Vi vet at helserelaterte virksomheter har behov for ulike fasiliteter og muligheter, forteller Andrea Ansnes Heiberg i Opsahl Eiendom som står bak Skullerud Park. – Her får du tilpasset lokaler etter dine behov og ønsker. Hos oss er det mulighet for egen pasientinngang og resepsjonsområde. I tillegg kan det settes opp kontorer for behandling og konsultasjon av kunder, samt et venterom hvis ønskelig, beskriver Andrea.

Bli del av et større helsetorg

I Skullerud Park får ditt legekontor mulighet til å bli del av et større miljø innen helsevirksomhet. Vi har etablert et helsetorg på området der du blant annet finner hudlege, tannlege, psykolog, psykiater, fysioterapeut og kiropraktor. Les mer om Helsetorget her.

Behov for legekontor på Skullerud

I en spørreundersøkelse gjort blant beboere i et nybygd leilighetsbygg på Skullerud, kom behovet om å få et legekontor til området tydelig frem. Mange av beboerne oppga dette uoppfordret som noe de savnet på Skullerud.

– Det bor ca. 7.500 personer på Skullerud, så det er et klart behov for et legesenter i området, forteller Andrea. – I tillegg er Skullerud i utvikling, så det er forventet en betydelig befolkningsvekst her i tråd med utbyggingsplaner i området. At det kommer et legekontor hit vil være en naturlig del av bydelsutviklingen, sier hun. – Jeg oppfordrer alle som er interesserte til å ta kontakt for en prat og gjerne komme på en uforpliktende visning.

Kontakt oss her!

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.