Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Mer enn bare kontorlokaler

Publisert: 26. september 2017
Mer enn bare kontorlokaler

Skullerud Park er mer enn bare kontorlokaler

Vi tilbyr skreddersydde kontorlokaler til små, mellomstore og store bedrifter. Hos oss får du fleksible lokaler og fleksible avtaler tilpasset din virksomhet. Vi føler et ansvar for å tilfredsstille alle behovene du og din virksomhet har. Derfor har vi lagt til rette for et dynamisk miljø der både tilgjengelighet, service og sosiale arenaer har sin plass. Alt for å gjøre din hverdag så enkel og fleksibel som mulig. Ta kontakt med oss så viser vi deg hvilke kontorlokaler som kan tilby de ulike fasilitetene.

 

Beliggenhet

Skullerud Park skal være et hyggelig sted å leie kontorlokaler. Med Østmarka rett utenfor kontordøren er muligheten for å ta seg en sykkel- eller skitur både før og etter jobb lett tilgjengelig. Det er enkelt å komme seg til og fra Skullerud Park med både kollektivtransport (T-bane og buss) og med bil.

Fasiliteter

Vi har flere treningsrom og treningssentre tilknyttet parken for deg som trives med en aktiv livsstil. Fasiliteter som gratis utlån av elbil, tilhenger og sykler i tillegg til resepsjon, post- og varemottak og gode kantiner er en selvfølge her hos oss. Vi tilbyr også gode fordeler for alle leietakere i parken fra bedrifter som Sørensen Sport,  Oslo Klatresenter og flere.

Samarbeid på tvers

Med over 200 bedrifter som leier i Skullerud Park samarbeides det på tvers av bransjer og bedrifter. Dette skaper grobunn for vekst og nye arbeidsplasser. Vår visjon om et skapende, levende og aktivt Skullerud er formet. Se hvilke typer kontorlokaler vi tilbyr her.

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.