Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Miljøfokus i Skullerud Park

Publisert: 12. januar 2021
Miljøfokus i Skullerud Park

Vi starter året med miljøfokus i Skullerud Park. Vi arbeider aktivt med miljø, avfallssortering og gjenvinning. Vi har fått nye miljøstasjoner på byggene som skal ivareta dette. Alt av avfall fra miljøstasjonene i Skullerud Park hentes med elektrisk kjøretøy for å redusere utslipp.

Gjennom vår nye leverandør, Ragn-Sells prosjektet Elskede by, kan vi sammen bidra til et renere bymiljø i Oslo.

I samarbeid med Ragn-Sells tilbyr vi også kurs til våre leietakere. Det vil være et godt supplement for de bedrifter som er eller ønsker å bli Miljøfyrtårn-sertifiserte. Kurset støtter krav om opplæring, og oppfølging av ansatte i ISO 14001-sertifisering og vil gi et enda sterkere miljøfokus i Skullerud Park.

Ved spørsmål om kildesortering eller påmelding til kurs, kontakt Bjørn-Erik Nielsen v/Ragn-Sells, tlf. 975 59 405 eller mail bjorn-erik.nielsen@ragnsells.com.

Ved øvrige spørsmål om Miljøstasjonen på bygget, kontakt Kristian Johnstad, tlf.  901 68 087 i OH5 eller Jack Dinesen tlf.  932 17 735 i OH6.

Les mer om våre øvrige fasiliteter i Skullerud Park.

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.