Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Nå kan du spille i Grønmo Golfklubb sitt nye simulatorsenter i Skullerud Park!

Publisert: 26. november 2021
Nå kan du spille i Grønmo Golfklubb sitt nye simulatorsenter i Skullerud Park!

Det nye simulatorsenteret til Grønmo Golfklubb har åpnet i Skullerud Park. Hit kan alle som ønsker komme og spille, trene med instruktør og teste markedets beste simulator teknologi.

Grønmo golf flyttet inn i aktivitetsparken desember 2020. Planen var klar, de skulle åpne et innendørs simulatorsenter januar 2021, men så kom nedstengingen på grunn av korona. Da ble de nødt til å omstille seg, og brukte tiden på planlegging for sommersesongen, administrasjon og noen private instruksjons timer.

Første november åpnet de dørene for alle som vil trene med instruktør, medlemstrening eller regulær simulator utleie. Golfsenteret har har to Trackman simulatorer, den mest presise og realistiske simulator teknologi på markedet. I tillegg har de Swing Catalyst trykkplater, som man kan trene med instruktør. Med det beste teknologiske systemet som finnes på markedet ser de fremover til å ta imot mange besøkende de neste månedene.

På senteret jobber Øyvind Ervik som er daglig leder, Marius Bjone Sportslig Leder og Pro, Ross Robertsen Head Professional og Nina Korshavn som er klubbsekretær.

Golfsimulator

Sentralt på Skullerud

-Nedslagsfeltet vårt er Skullerud, Manglerud, Bøler, Abildsø og Nordstrand, sier Øyvind. -Det var derfor naturlig for oss å etablerere senteret her i Skullerud Park. Vi måtte finne et lokale som hadde riktig takhøyde. Det var også viktig med gode kollektivtransport muligheter og parkering. Spesielt på vinteren er Skullerud sentralt med tanke på skistadion og Skullerudstua, legger han til.

-Vi fikk mye hjelp av drift teamet til å få lokalene som vi ønsket, sier Øyvind. Vi ønsker oss større lokaler på sikt, kanskje vi kan allerede til neste år kan ekspandere, legger Marius til.

Trives i Skullerud Park

Marius forteller at de spiser i kantina 3 ganger i uka og benytter seg av treningsrommet for leietakerne. -Vi besøker også cafeen i Oslo Klatresenter når vi trenger en pause. Vi har et samarbeid med Oslo idrettssenter, legger han til. Vi har fått tilgang til intranett også, så nå kan vi booke møterom som vi kommer til å benytte oss av fremover, sier Marius.

Golfsimulator

Et tilbud for alle

-Hvis du er medlem av norsk golfklubb, kan du ringe oss og booke. Tilbudet er først og fremst for medlemmer, men alle er velkomne. Simulatorsenteret er åpent for alle som ønsker å spille, sier Øyvind.

-Vi ønsker å treffe medlemmer hele året. Fra oktober til april kan de øve seg her inne og forbedrede seg til sommersesongen, sier Marius.

Populær sport

Øyvind forteller at det har vært stor tilstrømming av folk til golfsporten de siste 2-3 årene. Profiler som Viktor Hovland, har en påvirkning og skaper oppmerksomhet rundt golf. Spørsmålet er jo hvordan vi best mulig kan ivareta nye medlemmer til denne sporten. Vi ønsker flere unge inn i sporten og da tror vi det er viktig å ha et tilbud hele året, legger han til.

-Vi jobber også med andre initiativer som Golf som Terapi og Golf mot Rus, hvor vi også ser nødvendighet av å ha et 12 måneders tilbud, forteller Øyvind.

Golfsimulator

Familieaktivitet

-Her kan du ta med familien. Barn ned i 5 års alder kan spille i simulatorsenteret med foreldrene sine. Vi har programvarer for alle, så for barn for eksempel, har vi barnevennlig programvare, hvor det er mer lek og moro. Perfekt aktivitet i helgene å ta med barna på dette, forteller Øyvind.

«Det er viktig å oppleve mestring for å ha det moro»

Øyvind Ervik

Teste golfutstyr

I tillegg til å spille i simulatoren, eller å trene med en instruktør, kan du også komme hit å teste ulike køller og utstyr. Vi hjelper til å finne det riktige utstyret som passer for hver enkelt, og vi selger en del utsyr her, legger Marius til.

-Grønmo Golfklubb har over 1800 medlemmer, vi håper så mange som mulig har lyst til å komme hit og prøve simulatorene, sier Øyvind.

Åpningstidene er mandag til torsdag 09.00 -22.00 og fredag til søndag kl. 10.00 – 18.00.

Trene med en pro

-Vi tilbyr nå instruksjonstimer med pro hele året. Uansett hvilket nivå du er på, kan vi ta ut mye data og forbedre spillet ditt med den teknologien vi har her, sier Marius.

Ansatte ved Grønmo Golfklubb
Trackman golfsimulator

Golf i 2022

-I 2022 håper vi på å reise litt mer, dra på golfturer, kanskje arrangere en åpen dag her på senteret, forteller Marius.

-Vi håper folk vil komme hit å prøve. Trackman er det beste type simulator som finnes og her kan du med hjelp av en instruktør prøve Swing Catalyst, som er et flott analyse og teknikk verktøy, legger Øyvind til.

-Etterspørselen etter off course trening øker, og vi synes det er fint at Grønmo Golfklubb nå kan tilby å trene hele året i dette senteret, med et så avansert system, avslutter Marius.

 

Adressen til senteret er Olaf Helsets vei 5, 0694, Oslo. Her finner du veibeskrivelsen til Grønmo Golf simulator senter.

Ønsker du å kontakte Grønmo Golf er telefonnummeret deres 48 50 50 30, eller send mail til info@gronmogk.no.

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.