Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Nordvik vokser i nye lokaler

Publisert: 14. juni 2021
Nordvik vokser i nye lokaler

Nordvik Østensjø flyttet nylig sitt meglerkontor til flotte lokaler i Olaf Helsets vei 2. Her har de fått en sentral plassering med inngangsparti rett ut mot t-banen og Skullerud Torg.

Nyoppussede lokaler

Nordvik Østensjø arbeider med salg av både bruktboliger og nybygg, med Østensjø som fokusområde. I flotte, nyoppussede lokaler, fikset av driftsavdelingen i Skullerud Park, har eiendomsmeglerfirmaet nå slått seg godt til rette. – Vi er veldig fornøyde, det har blitt utrolig fint her, forteller daglig leder Don Tuan Tran mens han ser seg rundt i lokalene som har fått et eksklusivt preg med mørke vegger og detaljer i Nordvik sine farger.

Nordvik Østensjø har doblet antall ansatte på ett år

Da vi hadde en prat med gjengen i Nordvik for ett år siden, hadde de nylig flyttet inn i bygget vårt i Olaf Helsets vei 6. Da fortalte de at de hadde ambisjoner om å vokse, og det har de virkelig gjort! Firmaet har i perioden doblet antall ansatte fra fire til åtte. Behovet for større plass gjorde seg derfor gjeldende.

Større lokaler og mer synlighet

Da muligheten dukket opp for å leie et lokale på Skullerud som man ser med en gang man kommer fra t-banen, slo de til. – Her får vi mye mer synlighet, forteller Don fornøyd. – I tillegg er dette et mye større lokale med god plass som vi har mulighet til å vokse enda mer i.

For det er ingen tvil om at meglerkontoret har mye å gjøre om dagen. – Det koker, smiler han. – Vi har ambisjoner om å vokse videre, og dette er det perfekte lokalet å gjøre nettopp det i, avslutter han.

Er du interessert i hvilke lokaler vi kan tilby? Sjekk her.

Her kan du lese mer om Nordvik Østensjø.

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.