Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Ny fotograf inn i gründerparken

Publisert: 21. november 2019
Ny fotograf inn i gründerparken

Lokalene i kontorfellesskapet Gründerparken i Skullerud Park består av mange spennende bedrifter. Det nyeste tilskuddet er fotograf Henrik Beckheim som har valgt seg ut en av plassene i det åpne kontorlandskapet.

Henrik har tatt noen enkle grep for å gjøre kontorplassen sin ekstra hyggelig med flere planter.

Bredt spekter av fotojobber

Henrik har jobbet med fotografi i over 10 år og beskriver en variert arbeidshverdag.

– Jeg jobber med fotografi for både privatpersoner og bedrifter, forteller han. –arbeidet mitt spenner fra å ta portrettbilder av ansatte, til arbeid for merkevarer og magasiner, samt holde fotokurs/workshops, og til å ta bilder i bryllup og foto til bruk i markedsføring. Jeg er glad i variasjon og elsker foto-yrket. Det handler i bunn og grunn om mennesker, samt å hjelpe dem med hvordan de skal fremstå; enten i form av å være ansatt i en bedrift, portretter til presse, eller hvordan en merkevare/bedrift skal fremstå og oppfattes av kundene. Jeg sitter alltid ned med kundene mine i forkant, for å bli kjent med dem, og forstå hvordan de ønsker å fremstå – før jeg i det hele tatt tar frem kameraet og tar et bilde.

Startpakke til oppstartsbedrifter

I tillegg til å jobbe som fotograf er Henrik tekstforfatter og har erfaring med både å lage nettsider, og hjelpe gründere/næringsdrivende med å realisere drømmene sine om å starte opp en bedrift. Han har derfor utviklet en nøkkelklar startpakke rettet mot blant annet gründere og små bedrifter som ønsker å komme i gang. – I denne pakken inngår det fotografi, hjelp med strategi, tekstforfatting og oppsett av enkel nettside, forteller Henrik entusiastisk.  – Jeg bruker min egen erfaring som selvstendig næringsdrivende igjennom det siste tiåret, til å hjelpe folk gå fra idé til gjennomføring. Dette er noe jeg synes er ordentlig gøy å holde på med ved siden av fotograferingen, og det er givende å kunne hjelpe folk med å lykkes. Dette kan man lese mer om på konseptet hans: oslobrandingoffice.no

Foto: Henrik Beckheim

Fra hjemmekontor til kontorfellesskap

Henrik flyttet bedriften sin til Skullerud Park i starten av november. Fotografen forteller at han tidligere har hatt endel hjemmekontor, men da han og familien hans nylig flyttet til Bogerud, med gangavstand til Skullerud Park, var valget enkelt.

– Jeg vurderte litt ulike steder i sentrum, blant annet Mesh og andre steder med fokus på fellesskap, men opplevde at jeg får mye mer her i Skullerud Park. Totalpakken er så bra, smiler han. – I tillegg er det jo utrolig deilig å kunne levere i barnehagen på morgenen for så å gå jobben. Det er fint å få den lufteturen før jobb.

Gode fasiliteter

Henrik forteller at han er veldig fornøyd med å sitte i Skullerud Park, og da spesielt fasilitetene som han benytter daglig.

– Jeg føler jeg er på et femstjernes hotell! Jeg starter dagen med å trene på treningsrommet i bygget, dusjer i garderoben og går opp for å jobbe. Så rusler jeg ned i kantinen som har et utrolig bra utvalg som gjør det lett å spise sunt. Etter det jobber jeg videre før jeg tar en deilig kaffe i kaffebaren. Resepsjonisten, Anna Stina, er veldig hyggelig og gir alltid bra service. Hun gir det lille ekstra og jeg synes vi får mye inkludert.

I tillegg til å fotografere holder Henrik fotokurs, både én til én og i grupper. Da synes han det er veldig kjekt å kunne bruke et av møterommene i bygget til nettopp dette.

– bygningen er også veldig fin. Med de store vindusflatene er det mye dagslys her, så det passer veldig bra å ta bilder her, som vi ser av dette bildet tatt i Skullerud Park, sier fotografen. Foto: Henrik Beckheim

Fornøyd med å sitte i kontorlandskap

Henrik forteller at balansen mellom det sosiale og jobben er noe av det beste ved å sitte i åpent kontorlandskap.

– Synergieffekten av å sitte sammen er veldig god. Du får fellesskapet, men samtidig er det rolig her og du slipper støy, sier Henrik.

– Jeg pleier å ta runden og spørre om folk blir med i kantina til lunsj. Og så går vi ned og spiser sammen. I tillegg bruker vi pingpong-bordet endel. Det er lagt opp til at man kan være sosiale hvis man vil, forteller Henrik. – Jeg vurderte opprinnelig lukket kontor, men er veldig glad for at jeg valgte landskap. Det har vist seg å være veldig sosialt og fint, og jeg har ikke opplevd at det er vanskelig å konsentrere seg. Jeg kommer derfor helt klart til å fortsette med landskap, sier han.

– Jeg kjenner generelt sett at jeg får energi av å være i Skullerud Park. Det er hyggelige folk og bra miljø. Jeg er veldig fornøyd og gleder meg til fortsettelsen, avslutter Henrik.

Tilbud til alle leietakere i Skullerud Park

Henrik ønsker å tilby alle bedriftene i Skullerud Park 10% rabatt på portretter av ansatte, bedriftsfotografering, pressebilder, samt enkelte fotokurs m.m. Sjekk ut nettsiden hans portrettbilder.no for bedriftsfoto, beckheim.com for generell portefølje, og: læravbeckheim.no for fotokurs/workshops. Du kan også lese mer om hva Henrik har å tilby for privatmarkedet her: henrikbeckheim.no.

Foto: Henrik Beckheim

 

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.