Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Ny italiensk kaffebar på Skullerud

Publisert: 25. mai 2019
Ny italiensk kaffebar på Skullerud

Nybrygget italiensk kaffe, rykende fersk pizza og italiensk iskrem er noe av det du får tak i på den nyåpnede kaffebaren Sanremo Caffé! Kaffebaren på Skullerud Torg (Olaf Helsets vei 1) byr på italienske fristelser mandag til søndag.

Kaffe i fokus

Vi tok en prat med driverne Kåre Lindeland og Sinan Idrizi før åpningen, som fortalte at kaffe i alle varianter er hovedproduktet til kaffebaren. De har gått til innkjøp av topp moderne utstyr og er klare til å servere god kaffe til alle i området. I tillegg til å servere kaffe tilbyr de kaffeopplæring der du kan lære deg å brygge din egen kaffe. Her får du altså muligheten til å lære å trakte din egen kaffe på ekte italiensk vis.

Italiensk pizza servert ute

Kåre forteller at pizza er hovedproduktet når det kommer til varmmat. I tillegg er det gode kaker, ekte italiensk iskrem samt salater og sandwicher på menyen. – vi har også laget en hyggelig uteservering, og kommer til å tilby catering, sier Kåre. Kaffebaren har fokus på høy kvalitet. De har derfor gått til innkjøp av siste modell av pizzaovn og nyeste modeller av kaffekverner og kaffemaskin.

God erfaring med kafédrift

Kåre og Sinan ønsker å bygge videre på dette konseptet og etablere en kjede på sikt, og kaffebaren på Skullerud blir den første i dette arbeidet. De forteller videre at de er oppvokst med å drive kaféer og Sinan forteller at han i dag har flere steder han driver i utlandet med over 100 ansatte til sammen.

Er du glad i kaffe og italiensk mat anbefaler vi å ta turen til SanRemo Caffé på Skullerud Torg fremover – Vi gleder oss og ønsker dere hjertelig velkommen, avslutter Kåre.

F.v. Samarbeidspartnerne Sinan og Kåre under arbeidet med å gjøre klar kaffebaren.

 

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.