Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Nyåpnet kjøkkenbutikk i Skullerud Park!

Publisert: 19. februar 2018
Nyåpnet kjøkkenbutikk i Skullerud Park!

Torsdag 8. februar hadde Stjernekjøkken åpningsfest for sin nye kjøkkenbutikk i Skullerud Park. Vi har tatt en prat med Eivind og Anni i firmaet for å bli bedre kjent med Stjernekjøkken, og har satt inn et lite bildedryss fra den nyåpnede butikken.

Stjernekjøkken har hele 21 ulike kjøkken utstilt i butikken sin i Olaf Helsets vei 5

Landets største utvalg av fronter og benkeplater

– Kjøkkenbransjen er stor, forteller Eivind Kind, daglig leder i Stjernekjøkken. – Det som skiller oss fra andre kjøkkenbutikker er tre ting; vi har landets største utvalg av blant annet fronter og benkeplater, vi skreddersyr løsninger til hver enkelt kunde og vi kan ta hele jobben ettersom vi har håndverkere som murere, malere og snekkere tilknyttet oss. Stjernekjøkken kan videre skilte med å være blant de største og mest moderne kjøkkenutstillingene i landet. – totalt har vi 21 kjøkken utstilt, i tillegg til garderobe, vaskerom og bad, forteller Anni Sund, salgsansvarlig i Stjernekjøkken.

Med Norges største utvalg av fronter og benkeplater kan man sette sammen drømmekjøkkenet sitt

Komplette kjøkkenløsninger

Stjernekjøkken leverer komplette kjøkkenløsninger, bad og garderober. Eivind forteller at de er våtromssertifiserte, og ettersom de også tar den utførende delen med å sette opp kjøkken, bad og garderober har de nesten ingen begrensninger. Folk får det som de vil. – I tillegg er vi tilknyttet en dyktig møbelsnekker som lager flotte møbler og løsninger, påpeker Anni.

Både bordet og hyllesystemet er laget av møbelsnekkeren tilknyttet Stjernekjøkken

Spennende beliggenhet på Skullerud

Stjernekjøkken hadde tidligere lokaler på Ryen, og Eivind forteller at de sjekket ulike lokaler i området rundt Ryen når de bestemte seg for å flytte, før de ble oppmerksomme på Skullerud Park. – Når vi så hva som har skjedd på Skullerud med etablering av Klatresenter, helsetorg og treningssentre i tillegg til at t-banen og marka er i umiddelbar nærhet, så vi stort potensiale i beliggenheten. Nå er vi den eneste kjøkkenbutikken mellom Kolbotn og Alnabru, sier Eivind.

Mange spennende muligheter innen farge- og materialvalg

Nærheten til Skullerud Parks leietakere

Eivind sier videre at de trives godt i parken så langt, spesielt nærheten til såpass mange ulike bedrifter er positivt. –Selv har vi benyttet oss av produktene og tjenestene til flere av Skullerud Parks leietakere, forteller han.  Blant annet rekrutteringsbyrå, cateringbyrå og byrå for kontorartikler har blitt benyttet og det er også flere av leietakerne her som har bestemt seg for å kjøpe kjøkken fra Stjernekjøkken. Eivind forteller at spesielt Expoen Skullerud Park i fjor høst var noe de hadde stor nytte av for å få presentert seg og sine produkter til såpass mange av parkens leietakere.

Vi anbefaler alle å gå innom Stjernekjøkken i Olaf Helsets vei 5, og bli inspirert av den flotte utstillingen de har!

Stjernekjøkken leverer ikke bare kjøkken; de har også vaskerom i sortimentetGarderobeløsninger og bad er også blant det Stjernekjøkken har å vise frem i butikken sin

Med 21 ulike kjøkken utstilt burde det her være noe for enhver smak

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.