Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Nye IT-spesialister i Skullerud Park

Publisert: 20. april 2017
Nye IT-spesialister i Skullerud Park

Vi ønsker velkommen til våre trivelige nye leietakere, JPC, som nettopp har flyttet inn hos oss. Vi tok turen for å bli litt bedre kjent med selskapet.  

Fra venstre: Steinar Carlsen, Andreas Kokkinos, Bjørn Ilseng (Skullerud Park) og Ronny Johnsen.

Fortell litt om dere selv og hva dere driver med

– Vi er 8 personer som jobber i JPC; et selskap som ble opprettet i 1996, forteller eier og daglig leder Ronny Johnsen. JPC leverer IT-tekniske løsninger for kunder, der de både setter opp nye løsninger og driver proaktiv overvåking av systemene.

– Vi liker å si at vi tilbyr vaktmestertjenester innen IT, forteller Ronny. – Det er oss kunder ringer til hvis de ønsker å slippe å bruke tiden sin på IT-tekniske løsninger (dette gjelder alt fra hardware og software til skybasert). I dagens samfunn skal mange IT-systemer fungere sammen, og denne totaloversikten sitter vi med. Vi leverer rett og slett en bekymringsfri IT-hverdag, smiler Ronny.

Hvordan var prosessen med å finne nye lokaler?

– Jeg hadde et møte her i parken med en annen leietaker, og i løpet av møtet nevnte jeg at vi var på utkikk etter nye lokaler. Fikk derfor en anbefaling om nettopp Skullerud Park og ble satt i kontakt med Linn, forteller Ronny.

Ronny forteller videre at det var flere grunner til hvorfor de valgte Skullerud Park – Det at parken er såpass sentrumsnær er essensielt for oss, i tillegg er det positivt med de flotte fasilitetene, med utleie av elbil og treningsrom i samme bygg for å nevne to eksempler. Prisen i forhold til hva man får er veldig god, legger han til.

Hva er inntrykket deres av Skullerud Park så langt?

– Vi synes det er viktig å få frem noe vi opplever Skullerud Park skiller seg ut på; nemlig fellesskapet! Alle vi møter på sier hei og vi kommer lett i prat med andre leietakere. Det virker som dette er et hyggelig sted å jobbe, avslutter Ronny.

Ronny og gjengen gleder seg derfor veldig til å bli bedre kjent med flere av Skullerud Parks leietakere, og JPC står klare til å hjelpe deg dersom din bedrift har behov for hjelp fra en IT-spesialist.

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.