Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Nye leietakere med historisk tilknytning til Skullerud Park!

Publisert: 29. mai 2019
Nye leietakere med historisk tilknytning til Skullerud Park!

Centex Knutsen Norge AS flyttet inn i Skullerud Park for kort tid siden, og er i gang med å komme seg godt til rette. Kjell Gunnar Knutsen, daglig leder i selskapet forteller at de allerede har kommet i prat med flere av våre andre leietakere i parken, og synes det er spesielt morsomt med den historiske tilknytningen selskapet har til Skullerud Park.

Leverer nettverksutstyr til norsk industri

Centex startet opp i 1984, da under navnet Molex Knutsen Norge AS, og jobber med kontaktmateriell til elektronikkbransjen. Selskapet leverer fiberoptikk, dataskap, utendørsskap og alt mulig innen nettverksutstyr til blant annet bredbåndsutbyggere og andre aktører i norsk industri. Centex skiftet navn fra Molex Knutsen Norge AS høsten 2018. – Vi forhandler fortsatt Molex, forteller Kjell Gunnar, – men har litt flere muligheter nå når vi står på egne ben, som kan åpne opp for at vi kan forhandle andre produkter enn Molex også.

Historisk tilknytning til Skullerud Park

I tillegg til å nå være en del av Skullerud Park som leietaker, har Centex en historisk tilknytning til parken. De var en stor leverandør til Tandberg Radiofabrikk som drev sin virksomhet fra Skullerud Park i sin tid. – Faren min jobbet med den kontrakten, forteller Kjell Gunnar. – her håvet vi i land en god kontrakt med Tandberg. – Det er derfor ekstra gøy å se Tandberg-produktene utstilt i kaffebaren, sier Kjell Gunnar.

F.v. Kjell Gunnar Knutsen i Centex og Hege Jeanette fra Skullerud Park

Leier både kontorlokaler og lager i Skullerud Park

I tillegg til å leie kontorlokaler der Centex sine syv ansatte sitter til daglig, leier selskapet også et stort lager i parken. Og nettopp kombinasjonen av å kunne leie både kontor og lager på ett og samme sted var en av grunnene til at Skullerud Park ble valgt.

– Tidligere satt vi på Bryn, forteller Kjell Gunnar. – Vi så oss rundt flere steder da vi skulle bytte lokaler, men en av hovedgrunnene til at vi endte opp i Skullerud Park er den fine velkomsten og supporten vi fikk her! Både av forvalter Hege Jeanette og driftsansvarlig Kristian ble vi tatt utrolig godt i mot. Og ikke minst Anna Stina i resepsjonen er veldig flink og har gitt oss en god velkomst. I tillegg er det klart positivt med alle de gode fasilitetene her. Tilgangen på å låne bil og tilhenger, samt treningsfasiliteter og kantine er store pluss!

Fornøyd med å bli en del av et større miljø

Kjell Gunnar fortsetter å fortelle at lokasjonen var en positiv overraskelse. – Jeg har tenkt på Skullerud som litt langt ut, sier Kjell Gunnar, – men da jeg kom hit så jeg fort hvor sentralt det faktisk er, i tillegg til at marka er rett ved. Videre forteller Kjell Gunnar at firmaet tidligere har sittet alene i et bygg, og at de synes det er fint å komme inn i et større miljø i Skullerud Park. Kjell Gunnar har allerede fått pratet med flere av våre andre leietakere, og forteller at han blant annet har kommet i prat med flere som jobbet for Tandberg Radiofabrikk i sin tid, noe som selvsagt er ekstra morsomt.

– Vi gleder oss veldig til å komme ordentlig i gang her, avslutter Kjell Gunnar smilende.

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.