Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Nye leietakere sikter på OL i Tokyo!

Publisert: 11. juni 2019
Nye leietakere sikter på OL i Tokyo!

Aktivitetsparken i Skullerud Park har mange spennende aktivitetsaktører som leietakere. Her finner du blant annet yoga, judo, karate og kickboksing og nå også Norges Kampsportforbund, som vi har tatt en nærmere prat med.

Foto: Norges Kampsportforbund

Sikter på OL i Tokyo 2020

Norges Kampsportforbund har 450 klubber tilknyttet seg, med til sammen 43.000 medlemmer. Forbundet er også tilsluttet fem internasjonale særforbund.

– I tillegg ble det tidligere i år vedtatt at MMA og Muay Thai tas opp som nye idretter, forteller sportssjef Dag Jacobsen. – Av våre idretter er karate og taekwondo på OL-programmet, og vi har derfor etablerte fulltidslandslag innen disse idrettene. Landslagene trener i lokalene våre på Skullerud to ganger om dagen og sikter på OL i Tokyo i 2020, fortsetter Dag.

Sportssjef Dag Jacobsen forteller om spennende tider i Kampsportforbundet

Mye som skjer i treningslokalet

Det er altså profesjonelle utøvere som trener i lokalene til Norges Kampsportforbund. Dag forteller videre at de har to meritterte landslagstrenere tilknyttet de to lagene, og at treneren for karatelandslaget er den mestvinnende karateutøveren i verden. – Dette er med andre ord trenere som vet hva som skal til for å kvalifisere seg til OL, slår Dag fast. – I tillegg får begge landslagene jevnlig besøk av treningspartnere fra utlandet, så det er litt av hvert som skjer i treningslokalet vårt i Skullerud Park, sier Dag.

Fornøyde med Skullerud Park

Forbundet flyttet inn i Skullerud Park i mai, og vurderte også andre steder før de landet på Skullerud, og kan fortelle at de er godt fornøyde med valget.

– Vi er kjempefornøyde med servicen, resepsjonen og vaktmestertjenesten her, sier Dag. – Vi synes også at intranettsiden der man blant annet kan booke elbil og møterom er nyttig og enkel å bruke. I tillegg er det kort vei til t-bane, noe som er spesielt bra for våre medlemmer, forteller Dag. – Vi vil også skryte litt av kantinen som alle er veldig fornøyde med. Det er meget flinke kokker her, avslutter Dag.

Vi i Skullerud Park synes det er godt høre at de er fornøyde med lokalene sine, og da gjenstår det bare for oss å ønske lykke til på veien mot OL!

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.