Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Nye proffe eiere i EcoOnline

Publisert: 16. februar 2015
Nye proffe eiere i EcoOnline

EcoOnline holder til i femte etasje i Skullerud Park, nærmere bestemt bygningen Vekstsenteret, og er godt fornøyd med fleksibiliteten kontorlokalene gir. For over ti år siden valgte EcoOnline å legge sitt Oslo-kontor til Skullerud. Bedriften har vokst år for år og det har også lokalene deres gjort. Fem ganger har bedriften flyttet internt i Vekstsenteret.

Alt om å forebygge

EcoOnline er et IT-selskap som utvikler programvare som gjør håndtering og dokumentasjon av kjemikalier så brukervennlig og lønnsom som mulig. Via én database deles lovpålagt informasjon om kjemikalier, deres farlige egenskaper og anbefalte vernetiltak. Dermed settes virksomheter i stand til å jobbe forebyggende og hindre skader på mennesker og miljø ved bruk av kjemikalier. Programvaren finnes i 24 språk og det er 3500 virksomheter som bruker systemet.

Viking Management inn i EcoOnline

Nylig ble Viking Management ny hovedeier i EcoOnline. –Viking Management er en velkommen eier, forteller EcoOnlines administrerende direktør Øyvind Thorsen (bildet).  – Med Viking Venture på eiersiden har vi fått en sterk og kunnskapsrik samarbeidspartner.Våre kunder kan forvente seg mange spennende løsninger i tiden fremover. De nye eierne kan bidra med både kapital og med forretningsutvikling, dette er aktive eiere som har gjort god innsats tidligere, vi tror vi vil oppleve vekst.

Kontorlokaler i Skullerud Park

Hovedkontoret til EcoOnline holder til i Tønsberg. Avdelingen på Skullerud er salgskontor for Oslo-området. –Vi trives i lokalene, sier Thorsen. –Det er bra at T-banen er rett ved siden av her og det er fint at parkeringen er gratis.

Nettsidene til EcoOnline

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.