Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Nytt gründerselskap i Skullerud Park

Publisert: 25. januar 2017
Nytt gründerselskap i Skullerud Park

Vi ønsker velkommen til gründerne i det nyopprettede rekrutteringsselskapet Kvikke Hoder, som startet opp så nylig som i 2017 fra Skullerud Park. Vi har tatt en prat med de sprudlende damene bak selskapet.

Fremtidsrettet rekruttering

Kvikke Hoder består av Lise M. Bekken og Madeleine Tefre Rydholt, som begge har jobbet med rekruttering i mange år.
– Vi skal være et fremtidsrettet byrå som har fokus på innovasjon og vi skal vokse sammen med kundene våre, forteller Madeleine. – Raske endringer i arbeidslivet krever ny kompetanse og nye stillinger. Vi ønsker derfor å nå spesialistene, og rekruttere innen flere fagområder i bransjer som eiendom, næring, IT og kommunikasjon. Hovedområdet vårt vil hete Tech. I tillegg vil vi rekruttere spesialister innen digitale områder, prosjektledelse, HR og økonomi. Vi tilbyr kompetanse til prosjektbaserte og permanente stillinger.
– Vi ønsker å skape langsiktig verdi for våre oppdragsgivere, fortsetter Lise. Vi skal finne fremtidens hoder.

Valg av kontorlokaler

Det å bestemme hvor man skal ha kontorer er ikke alltid en enkel oppgave, men Kvikke Hoder sier seg godt fornøyde med valg av sted.
– Jeg fikk omvisning av lokalene i Skullerud Park da jeg arbeidet med rekruttering av stillinger til Opsahl Gruppen, forteller Lise. – Jeg ble positivt overrasket over de lyse og fine lokalene med hyggelige fellesområder. Skullerud Park var derfor i tankene mine da vi bestemte oss for å starte eget.
– Vi vurderte flere ulike steder, fortsetter Madeleine. Det var viktig for oss at stedet vi valgte ville representere oss, og da var natur, moderne lokaler og hyggelige folk utslagsgivende faktorer. I tillegg var tilgjengeligheten et viktig moment. Parkeringsplasser og kort vei til offentlig kommunikasjon er nødvendig i jobben vår. Goder som flott kantine, og muligheten til å leie sykler og el-biler veide også positivt for Skullerud Park.

Livet i kontorfellesskap

– Som et gründerselskap er det å sitte i kontorfellesskap helt optimalt. Da blir vi del av et større miljø, forteller Madeleine.
– Kontorene i Skullerud Park er tilrettelagt gründere med tanke på fleksibilitet og at vi kan vokse her. Folk er åpne og imøtekommende, og bedriftene ønsker å gjøre hverandre gode. Spesielt hyggelig er det også med de ulike uformelle samlingene i regi av Skullerud Park. Det gjør det enkelt å dra nytte av hverandre på tvers, bli godt kjent med hverandre og hjelpe hverandre å vokse, sier Lise.
– Lise har allerede blitt en god kunde av flere av bedriftene som leier her, ler Madeleine. – hun har vært på shoppingrunder og er ikke vanskelig å overtale til å kjøpe noe. Kvikke Hoder har også fått nye kunder via Skullerud Park.

Hyggelig stemning i Skullerud Park

Anders Opsahl, daglig leder i Opsahl Gruppen, synes Kvikke Hoder er en drømmebedrift å ha som leietaker.
– Vi ønsker å bygge et hyggelig miljø her i Parken, og leietakere som disse er med på å skape god og positiv stemning. De gir mye av seg selv, noe som gir raskere integrasjon. Det er fint å se at folk har det hyggelig og at ting funker på tvers, forteller Anders.
– Vi vil varmt anbefale Skullerud Park til andre gründere. I tillegg til konkurransedyktig pris, er det et utrolig hyggelig sted å være, avslutter Lise.

Til slutt kommer Lise og Madeleine med en liten oppfordring til andre leietakere i Skullerud Park:
– Kom gjerne inn til oss for en kvikk prat eller slå av en prat med oss i lunsjen.

Lise og Madeleine kan dere nå på hei@kvikkehoder.no – eller følg oppfordringen deres og ta en tur innom!

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.